Γκατσίνοβιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο»

19:12 - 03/11/2022

Γκατσίνοβιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο» 03/11/2022 Μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό «Kicker»  έδωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος αρχικά ρωτήθηκε για το γεγονός ότι πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ μπαίνοντας μέσα στην εξέδρα, στο σημείο που βρισκόταν η οικογένειά του. «Η ιδέα να πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο είχε να κάνει με τον 3χρονο γιο μου. Ήθελα να πανηγυρίσω το γκολ μαζί του. Η σύζυγός μου, ο αδερφός μου και άλλα μέλη της οικογένειάς μου βρίσκονταν στην εξέδρα και ήταν πολύ χαρούμενοι», ανέφερε. Στη συνέχεια ο Γκατσίνοβιτς ρωτήθηκε για το γεγονός ότι με τη φανέλα της ΑΕΚ σημειώνει αρκετά τέρματα, σε αντίθεση με όσα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίζετιτς: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Για την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί στο «Ζηρίνειο» της Κηφισιάς κόντρα στον ΖΑΟΝ, το Σάββατο (05/11, 18:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley League – Οι δηλώσεις της Γιαμίλα Νίζετιτς Η «Ένωση» προέρχεται από το «διπλό» απέναντι στην Θήρα, την οποία νίκησε με ανατροπή (από 2-0, το έκανε 2-3). […] The post Νίζετιτς: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)