Γκατσίνοβιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο»
19:12 - 03/11/2022
Γκατσίνοβιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο»
03/11/2022
Μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό «Kicker» έδωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος αρχικά ρωτήθηκε για το γεγονός ότι πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ μπαίνοντας μέσα στην εξέδρα, στο σημείο που βρισκόταν η οικογένειά του. «Η ιδέα να πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο είχε να κάνει με τον 3χρονο γιο μου. Ήθελα να πανηγυρίσω το γκολ μαζί του. Η σύζυγός μου, ο αδερφός μου και άλλα μέλη της οικογένειάς μου βρίσκονταν στην εξέδρα και ήταν πολύ χαρούμενοι», ανέφερε.
Στη συνέχεια ο Γκατσίνοβιτς ρωτήθηκε για το γεγονός ότι με τη φανέλα της ΑΕΚ σημειώνει αρκετά τέρματα, σε αντίθεση με όσα
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίζετιτς: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη»
Για την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί στο «Ζηρίνειο» της Κηφισιάς κόντρα στον ΖΑΟΝ, το Σάββατο (05/11, 18:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley League – Οι δηλώσεις της Γιαμίλα Νίζετιτς Η «Ένωση» προέρχεται από το «διπλό» απέναντι στην Θήρα, την οποία νίκησε με ανατροπή (από 2-0, το έκανε 2-3). […]
The post Νίζετιτς: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr