Ανείπωτη φρίκη στα Πετράλωνα: «Με βίαζε πρώτα ο πατέρας μου και μετά με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες στα πάρτι»

07:46 - 04/11/2022

«Οι γονείς ήταν τέρατα. Αν θέλετε να το πούμε περιφραστικά η μητέρα ήταν το γάντι που φορούσε ο πατέρας και οι υπόλοιποι ώστε να μην μένουν τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα». Σε αυτά τα λόγια αποτυπώνεται η φρίκη που έζησαν τα τρία αδέρφια στα Πετράλωνα και ανήκουν στον άνδρα που τα βοήθησε, τον οποίο ο 17χρονος αποκαλεί σωτήρα και άκουσε από το παιδί ότι έχει πέσει θύμα βιασμών από τον πατέρα του, τον θείο του και άλλα άτομα στα πάρτι βιασμών που διοργάνωνε ο πρώτος. Όσα λέει το αγόρι και μεταδίδει το Star είναι γροθιά στο στομάχι. «Από την ηλικία των 7 χρόνων έχω βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, τον θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς, που συμμετ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανατριχίλα στα Πετράλωνα: «Με βίαζε πρώτα ο πατέρας μου και μετά με πέταγε στους άλλους στα πάρτι»

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα καταγγέλλουν ότι έζησαν τα τρία αδέλφια στα Πετράλωνα.Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα καταγγέλλουν ότι έζησαν τα τρία αδέλφια στα Πετράλωνα.Όσα λέει το αγόρι σύμφωνα με το Star συγκλονίζουν. «Από την ηλικία των 7 χρόνων έχω βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, τον θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς, που συμμετείχαν σε όργια, τα οποία ο ίδιος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φρίκη στα Πετράλωνα: «Με βίαζε πρώτα ο πατέρας μου και μετά με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες στα πάρτι»

Για γερό στομάχι τα όσα κατήγγειλαν τα τρία αδέρφια

Διαβάστε το στο news.gr

Ανείπωτη φρίκη: «Με βίαζε πρώτα ο πατέρας μου και μετά με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες στα πάρτι»

Οι γονείς ήταν τέρατα. Αν θέλετε να το πούμε περιφραστικά η μητέρα ήταν το γάντι που φορούσε ο πατέρας και οι υπόλοιποι ώστε να μην μένουν τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα». Σε αυτά τα λόγια αποτυπώνεται η φρίκη που έζησαν τα τρία αδέρφια στα Πετράλωνα και ανήκουν στον άνδρα που τα βοήθησε, τον οποίο ο 17χρονος […] Το άρθρο Ανείπωτη φρίκη: «Με βίαζε πρώτα ο πατέρας μου και μετά με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες στα πάρτι» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!