Φώτης Σεργουλόπουλος για Βασίλη Τσιάρτα: “Ιστορική απόφαση η καταδίκη του”

14:40 - 04/11/2022

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον αέρα της εκπομπής του, «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», στον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017.  Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ. “Όμορφη αυτή η Παρασκευή και έχω […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος για Βασίλη Τσιάρτα: “Ιστορική απόφαση η καταδίκη του” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αντίδραση του Βασίλη Τσιάρτα στην καταδικαστική απόφαση εις βάρος του

Η αντίδραση του Βασίλη Τσιάρτα στην καταδικαστική απόφαση εις βάρος του 04/11/2022 Ο Βασίλης Τσιάρτας προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Twitter αναφορικά μετά την καταδικαστική σε πρώτο βαθμό απόφαση εις βάρος του, στην οποία τονίζει ότι θα ασκήσει έφεση και θα τοποθετηθεί αναλυτικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. "Αναφορικά με την χθεσινή δημοσίευση της καταδικαστικής σε βάρος μου πρωτόδικης απόφασης (κατά της οποίας θα ασκήσω έφεση), θα τοποθετηθώ αναλυτικά από την άλλη εβδομάδα", έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσιάρτας στο Twitter.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια