Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για τους 9 μήνες από τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις»
20:40 - 04/11/2022
Με μια ανάρτηση στα social media η Σίσσυ Χρηστίδου εκφράζει για άλλη μια φορά την μεγάλη
To άρθρο Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για τους 9 μήνες από τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για τους 9 μήνες από τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις»
Η παρουσιάστρια του Mega έκανε τη νέα της σχετική ανάρτηση στο instagram
Διαβάστε το στο Χρηστίδου: H ανάρτηση για τους 9 μήνες από τον χαμό της μητέρας της
Μια φωτογραφία γεμάτη από συμβολισμούς ανάρτησε το βράδυ της Παρασκευής η Σίσσυ Χρηστίδου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣίσσυ Χρηστίδου: H συγκινητική ανάρτηση για τους 9 μήνες από τον χαμό της μητέρας της – «Μου λείπεις…»
Μια λιτή, αλλά άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε το βράδυ της Παρασκευής (4/11), η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την συμπλήρωση εννέα μηνών από τον θάνατο της μητέρας της. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA αντιμετωπίζει την δύσκολη διαχείριση της απώλειας ενός πολυαγαπημένου και αναντικατάστατου δικού της προσώπου. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια γεμάτη από συμβολισμούς φωτογραφία, όπου απεικονίζονται οι αγαπημένες φωτεινές της μαργαρίτες, την οποία και συνόδευσε με δυο φράσεις βγαλμένες από την καρδιά της. «9 μήνες από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι σου στο φως.. μου λείπεις…», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα. Η μητέρα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣίσσυ Χρηστίδου: H τρυφερή ανάρτηση για τους 9 μήνες από τον θάνατο της μητέρας της
Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή τη συμπλήρωση των εννέα μηνών από τον θάνατο της μητέρας της, με μια λιτή ανάρτηση στα social media, εξέφρασε τα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για τους 9 μήνες από τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις»
H Σίσσυ Χρηστίδου με μια ανάρτηση στα social media εκφράζει για άλλη μια φορά την μεγάλη απώλεια της μητέρας της από το πλευρό της.
H Σίσσυ Χρηστίδου με μια ανάρτηση στα social media εκφράζει για άλλη μια φορά την μεγάλη απώλεια της μητέρας της από το πλευρό της. Με αφορμή την συμπλήρωση 9 μηνών από τον θάνατο της μητέρας της, η παρουσιάστρια του Mega έκανε τη νέα της σχετική ανάρτηση στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τις αγαπημένες φωτεινές […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μητέρας της – «Μου λείπεις»
Την δύσκολη διαχείριση της απώλειας καλείται να αντιμετωπίζει η Σίσσυ Χρηστίδου εδώ και εννιά μήνες, όταν και έφυγε από την ζωή […]
The post Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μητέρας της – «Μου λείπεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκινεί η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη μητέρα της: «Μου λείπεις»
Εννέα μήνες έχουν περάσει από τη δύσκολη απώλεια που βίωσε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η απουσία της μητέρας της η οποία αρρώστησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο είναι αισθητή κάθε στιγμή. Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχεται πως η μητέρα της τής λείπει πολύ. «9 μήνες από τότε που ξεκίνησε το […]
The post Συγκινεί η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη μητέρα της: «Μου λείπεις» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr