Βανδή: «Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω»

08:30 - 05/11/2022

Αποκαλυπτική και χειμαρρώδης εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή σε σπάνια συνέντευξή της, μιλώντας για την απόφασή της να δώσει τέλος στον…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Βανδή: Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω - Κάνω ψυχοθεραπεία σχεδόν δύο χρόνια

«Δεν έδινα καμία σημασία στον εαυτό μου», αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω

Αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή η Δέσποινα Βανδή, με μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το περιοδικό Down Town. Σε μία πργματική κατάθεση ψυχής, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, τα παιδιά της, τον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ αποκάλυψε πως τα τελευταία δύο χρόνια κάνει ψυχοθεραπεία. «Τώρα ... Περισσότερα To άρθρο Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Βανδή: Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Διαβάστε το στο aek365.com

Αποκαλυπτική η Δέσποινα Βανδή: "Ερωτεύτηκα τον Βασίλη Μπισμπίκη και θεώρησα τίμιο να χωρίσω"

Η Δέσποινα Βανδή, στην συνέντευξή της αναφέρει πως όφειλε να είναι τίμια με τον πρώην σύζυγό της καθώς από τη στιγμή που ερωτεύτηκε, έπρεπε να χωρίσει.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αποκαλυπτική και χειμαρρώδης εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή σε σπάνια συνέντευξή της, μιλώντας για την απόφασή της να δώσει τέλος στον πολύχρονο γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη ώστε να ζήσει τον έρωτά της. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Αποκαλυπτική και χειμαρρώδης εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή σε σπάνια συνέντευξή…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες