Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά – «Θέλω να βάλω τελεία γιατί μέσα μου θέλω να τον θάψω τον πεθαμένο»

13:20 - 05/11/2022

Για την επίμαχη ανάρτηση που έκανε για την Φαίη Σκορδά μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο Open Weekend και στην Σοφία […] The post Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά – «Θέλω να βάλω τελεία γιατί μέσα μου θέλω να τον θάψω τον πεθαμένο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά: «Θέλω να βάλω τελεία γιατί μέσα μου θέλω να τον θάψω τον πεθαμένο»

Μετά την ανάρτηση – «καρφί» που έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την Φαίη Σκορδά όσον αφορά To άρθρο Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά: «Θέλω να βάλω τελεία γιατί μέσα μου θέλω να τον θάψω τον πεθαμένο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κωνσταντινίδης για Σκορδά: "Θέλω να βάλω τελεία γιατί μέσα μου θέλω να τον θάψω τον πεθαμένο" [βίντεο]

'Θέλω να βάλω μια τελεία γιατί μέσα μου θέλω να τον θάψω τον... πεθαμένο', δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για το ζήτημα με τη Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο