Μάριος Παπαγεωργίου: «Εγώ το παιδί μου θέλω» λέει η μητέρα του στον Ε.Τ.

19:10 - 06/11/2022

Ενας νέος κύκλος ερευνών στην υπόθεση απαγωγής και ανθρωποκτονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012, ανοίγει με τις διώξεις σε 8 άτομα για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αρπαγή. Την ερχόμενη Τρίτη στον δεύτερο τακτικό ανακριτή, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, αναμένεται να καταθέσει η μητέρα του Μάριου, […] Το άρθρο Μάριος Παπαγεωργίου: «Εγώ το παιδί μου θέλω» λέει η μητέρα του στον Ε.Τ. εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κολωνός: "Οσοι έκαναν κακό στο παιδί μου ν α πληρώσουν", λέει η μητέρα της 12χρονης

Απομονωμένη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Τραμπ: Απομειώνει την Ευρώπη και «φλερτάρει» με Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία, Ουγγαρία

Στέργιος Μικρούτσικος: Παλεύω με το βαρύ όνομα

Europol: Ρομπότ και drones αλλάζουν το έγκλημα στην Ευρώπη – Προειδοποίηση για ταραχές, κυβερνοεπιθέσεις και νέες απειλές την επόμενη δεκαετία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε το κύκλωμα επιδοτήσεων στην Κρήτη – 16 συλλήψεις για απάτη – Μετρητά και χρυσός στα χέρια των Αρχών

Προειδοποιεί ο Ερντογάν: Η Μαύρη Θάλασσα δεν πρέπει να γίνει πεδίο μάχης

Νίκος Μουτσινάς: Η ζωή μακριά από τα πλατό – «Δε μου λείπει η τηλεόραση – Έπεφτε πάνω μου σκ@τό χωρίς λόγο»