#Μάριος Παπαγεωργίου

«Κλαίει» ο Μάριος Παπαγεωργίου από ψηλά: Αθώοι όλοι οι νέοι κατηγορούμενοι, απαλλάχθηκαν με βούλευμα – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονίας, πριν από μερικά χρόνια, με τους νέους κατηγορούμενους της υπόθεσης να απαλλάσσονται, με βούλευμα. Ειδικότερα, οι οχτώ νέοι κατηγορούμενοι, εκ των οποίων και οι δύο γιοι του εγκεφάλου της υπόθεσης, απαλλάχθηκαν, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν,...
23:09 23/10/2023

Απαλλάχθηκαν με βούλευμα οι νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

irafina.gr
Ο Μάριος Παπαγεωργίου απήχθη πριν από 11 χρόνια, όμως ακόμη το θρίλερ δεν έχει τελειώσει για την οικογένειά του, που όλο αυτό το διάστημα ζει χωρίς απαντήσεις… Οι νέοι κατηγορούμενοι στην πολύκροτη υπόθεση, συνολικά οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους και οι δύο γιοι του «εγκεφάλου» της υπόθεσης, σύμφωνα με το PatrisNews απαλλάχθηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου […]
20:46 22/10/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: Ποιοι τον απήγαγαν και τον σκότωσαν – Νέες αποκαλύψεις

lamianow.gr
Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς, εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα, […] The post Μάριος Παπαγεωργίου: Ποιοι τον απήγαγαν και τον σκότωσαν – Νέες αποκαλύψεις appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
21:30 13/05/2023

«Τώρα θα τους πω εγώ συλλυπητήρια» λέει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου

Newsit
Πέρασαν έντεκα χρόνια από τη μέρα που ο νεαρός Μάριος Παπαγεωργίου χάθηκε για πάντα, όταν έπεσε θύμα απαγωγής από οικογενειακούς φίλους του. Το Αύγουστο του 2021 ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα απαγωγής, δολοφονήθηκε και η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ. Έκτοτε η μητέρα του δεν έχει σταματήσει να ψάχνει για ό,τι απέμεινε από τον αγαπημένο ... Περισσότερα To άρθρο «Τώρα θα τους πω εγώ συλλυπητήρια» λέει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:46 13/05/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: Τι έλεγαν οι κατηγορούμενοι όταν ήταν απλοί μάρτυρες - Αποκαλυπτικές συνομιλίες

NewsBomb
Ήταν 9 Αυγούστου του 2012 όταν ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου βρήκε βασανιστικό θάνατο στα χέρια των απαγωγέων του - Έντεκα…Περισσότερα...
08:16 13/05/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: Το «Τούνελ» και ο Καναδός ερευνητής άναψαν το φως των νέων ερευνών

zappit.gr
Ήταν 9 Αυγούστου του 2012 όταν ο 26χρονος τότε Μάριος Παπαγεωργίου βρήκε βασανιστικό θάνατο στα χέρια των απαγωγέων του. 11 […] The post Μάριος Παπαγεωργίου: Το «Τούνελ» και ο Καναδός ερευνητής άναψαν το φως των νέων ερευνών appeared first on Zappit.
00:12 13/05/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: Σοκάρει η μητέρα του μετά τη σύλληψη δύο ανδρών – «Τους είχα δει στα δικαστήρια»

tlife.gr
Όπως έγινε γνωστό, δύο άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου το 2012, To άρθρο Μάριος Παπαγεωργίου: Σοκάρει η μητέρα του μετά τη σύλληψη δύο ανδρών – «Τους είχα δει στα δικαστήρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:04 10/05/2023

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ

Newsit
Ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε το 2012 και η μητέρα του περιμένει να μάθει την αλήθεια που κρύβει το έγκλημα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις… Δύο συλλήψεις έγιναν από την ΕΛΑΣ μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν από τον ανακριτή για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012. Οι δύο συλληφθέντες ... Περισσότερα To άρθρο Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:52 09/05/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του

eleftherostypos.gr
Συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή οι πρώτοι δύο κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012. Σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης (9/5) ενώπιον του Ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες […] Το άρθρο Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:36 09/05/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελπίδες ότι βρέθηκε το κρανίο του

eleftherostypos.gr
Την απάντηση στην υπόθεση που επί δέκα χρόνια παραμένει άλυτος γρίφος αναμένεται να δώσει σε περίπου 20 ημέρες το αποτέλεσμα των εξετάσεων DNA στο κρανίο που εντοπίστηκε μετά τη μαρτυρία ενός έγκλειστου στις φυλακές ισοβίτη σε δύσβατη περιοχή της Μαγούλας. Ο άνθρωπος ο οποίος είναι ισοβίτης κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία έχει βρεθεί στις ίδιες φυλακές με […] Το άρθρο Μάριος Παπαγεωργίου: Ελπίδες ότι βρέθηκε το κρανίο του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:06 05/03/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: Επί δυόμισι ώρες κατέθετε ο κρατούμενος που υπέδειξε το σημείο ταφής της σορού

eleftherostypos.gr
Μετά την αποκαλυπτική μαρτυρία ενός κρατούμενου στην εκπομπή « Φως στο Τούνελ» για το σημείο όπου βρίσκεται η σορός του δολοφονημένου Μάριου Παπαγεωργίου, άνδρες της Ασφάλειας Αττικής μετέβησαν στις φυλακές όπου κρατείται, για να του πάρουν κατάθεση. Επί δυόμισι ώρες κατέθετε τα όσα γνωρίζει και υπέδειξε σε βιντεοληπτικό υλικό το ακριβές σημείο που ξεθάφτηκε από […] Το άρθρο Μάριος Παπαγεωργίου: Επί δυόμισι ώρες κατέθετε ο κρατούμενος που υπέδειξε το σημείο ταφής της σορού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:50 04/03/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», λέει ο δικηγόρος της μητέρας του

eleftherostypos.gr
Στα ίχνη εντοπισμού των οστών του Μάριου Παπαγεωργίου φαίνεται ότι βρίσκονται οι Αρχές, 11 χρόνια μετά την απαγωγή και την δολοφονία του, μετά από πληροφορία που έδωσε στο «Φως στο Τούνελ» κρατούμενος φυλακών και τον εντοπισμό κρανίου στο μέρος που υπέδειξε ο ίδιος. «Η πληροφορία ήρθε από πολύ έγκυρη πηγή, αναφέρεται σε περιοχές που είχαν […] Το άρθρο Μάριος Παπαγεωργίου: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», λέει ο δικηγόρος της μητέρας του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:32 27/02/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: «Ξέρω πού βρίσκεται το άψυχο σώμα του», αναφέρει κρατούμενος

lykavitos.gr
Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου και το πτώμα του νεαρού άντρα δεν έχει βρεθεί. Ο Μάριος Παπαγεωργίου όταν έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονίας ήταν 26 ετών.
09:28 25/02/2023

Μάριος Παπαγεωργίου: «Εγώ το παιδί μου θέλω» λέει η μητέρα του στον Ε.Τ.

eleftherostypos.gr
Ενας νέος κύκλος ερευνών στην υπόθεση απαγωγής και ανθρωποκτονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012, ανοίγει με τις διώξεις σε 8 άτομα για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αρπαγή. Την ερχόμενη Τρίτη στον δεύτερο τακτικό ανακριτή, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, αναμένεται να καταθέσει η μητέρα του Μάριου, […] Το άρθρο Μάριος Παπαγεωργίου: «Εγώ το παιδί μου θέλω» λέει η μητέρα του στον Ε.Τ. εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:10 06/11/2022

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του – “Πού τον πέταξαν; Να βρεθεί έστω ένα κόκκαλο του”

irafina.gr
Ήταν Αύγουστος του 2012 όταν ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε. Η υπόθεση που αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», μετά από σχεδόν δέκα χρόνια φτάνει σε τροχιά τέλους, με την τραγική μητέρα να περιμένει να μάθει πού είναι το μονάκριβο παιδί της θαμμένο. Ύστερα από υπόμνημα που υπέβαλαν στον Άρειο Πάγο η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, […]
15:52 04/12/2021

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα στοιχεία στην υπόθεση με εμπλοκή ακόμα 9 προσώπων

ieidiseis.gr
Κατάθεση για την εμπλοκή άλλων εννέα προσώπων στην εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου, το 2012, έδωσε στις δικαστικές Αρχές η μητέρα του φοιτητή.Το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος εξαφανίστηκε το 2021, δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. Η μητέρα του, Βαρβάρα Θεοδωράκη, έδωσε κατάθεση για την εμπλοκή ακόμα εννέα προσώπων που εμπλέκονται στην απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου τότε φοιτητή. Ο 77χρονος βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση εξαφάνισής του έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και το δικαστήριο είχε τότε διατάξει την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εννέα προσώπων, μεταξύ των οποίων και συγγενικά του πρόσωπα. Μετά την κατάθεσή της, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου δήλωσε ότι μέλημά της
15:08 02/12/2021

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα κατάθεση με στοιχεία από τη μητέρα του - «Να βρεθεί ό,τι έχει μείνει από το παιδί μου»

Newsit
Εννέα χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012 η μητέρα του Βαρβάρα Θεοδωράκη κατέθεσε σήμερα στο πλαίσιο της νέας έρευνας που διενεργείται από τις δικαστικές αρχές για την εμπλοκή ακόμη εννέα προσώπων στην υπόθεση. Σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ο εγκέφαλος της υπόθεσης έχει καταδικαστεί σε ισόβια ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα κατάθεση με στοιχεία από τη μητέρα του - «Να βρεθεί ό,τι έχει μείνει από το παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:18 02/12/2021

Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του για το «πάγωμα» των ερευνών - Ποιοι είναι κατηγορύμενοι μέχρι στιγμής

Newsit
Εννέα χρόνια μετά την αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοικτός με τις δικαστικές αρχές να έχουν ασκήσει διώξεις σε εννέα, επιπλέον, πρόσωπα. Με την μητέρα του Μάριου να μην έχει πάρει ακόμα οριστικές απαντήσεις για το τι συνέβη στο παιδί της, οι δικαστικές αρχές έχουν βάλει στο ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του για το «πάγωμα» των ερευνών - Ποιοι είναι κατηγορύμενοι μέχρι στιγμής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:04 29/09/2021

Θάνατος Μάριου Παπαγεωργίου – Ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης

spoilers
Έρευνα  εννέα ατόμων και της σύζυγος του ανθρώπου που καταδικάστηκε σε ισόβια ως ο εγκέφαλος της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.           Οι κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνέργειας στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία. Η σύζυγος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε 18 έτη για την  συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του Μάριου αλλά επιπλέον κατηγορείται και για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.         Η μητέρα του  Μάριου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής. Η ανακρίτρια εξετάζει μάρτυρες και στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η έκθεση του Καναδού ερευνητή, που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής.       Σύμφωνα με την έρευνα  ο Μάριος Παπαγεωργίου έπ
02:06 19/12/2020

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγδαίες εξελίξεις – Ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας – Νέα στοιχεία

tromaktiko.gr
Στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών μπαίνει ξανά η υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Στα χέρια της 1ης τακτικής ανακρίτριας βρίσκεται σκέλος της υπόθεσης που αφορά σε επιπλέον 9 κατηγορούμενους, οι οποίοι σχετίζονται με όσα συνέβησαν στον άτυχο φοιτητή τον Αύγουστο του 2012. Υπενθυμίζεται, ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας με την απόφαση […] The post Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγδαίες εξελίξεις – Ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας – Νέα στοιχεία appeared first on tromaktiko.
15:47 18/12/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load