Μίτσελ: «Κάναμε ένα ασυγχώρητο λάθος στο τέλος»

21:52 - 06/11/2022

Μίτσελ: «Κάναμε ένα ασυγχώρητο λάθος στο τέλος» 06/11/2022 Πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του έμεινε ο Μίτσελ μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1), λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα τέλειο ματς αλλά δεν πήραν τη νίκη λόγω ενός ασυγχώρητου λάθους στις καθυστερήσεις. Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στην κάμερα της Cosmote: «Πραγματικα το είχαμε πει πως εχουμε βελτιωθεί και μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Μας θυμώνει το αποτέλεσμα. Έτσι είναι, ο προπονητής καμια φορά νομίζει πως έχει καταφέρει κάτι αλλά τελικά δεν γίνεται.  Κάναμε ενα λαθος στο 96 κάνοντας ένα τέλειο ματς μεχρι τότε. Ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος.  Πραγματικα η διαφορά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίτσελ: «Κάναμε τέλειο ματς, έγινε ένα ασυγχώρητο λάθος του διαιτητή»

Ο Μίτσελ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα τέλειο ματς μέχρι το 95ο λεπτό, όμως έχασε ένα δικό του παιχνίδι από ένα ασυγχώρητο λάθος.

Διαβάστε το στο tovima

Μίτσελ: Το ασυγχώρητο λάθος ήταν διαιτητικό

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία (1-1) στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Εξήγησε πως στις αρχικές του δηλώσεις που έκανε λόγο για ασυγχώρητο λάθος στο φινάλε, δεν εννοούσε λάθος του Άβιλα, αλλά διαιτητικό. Οι δηλώσεις του Μίτσελ: «Χωρίς να έχω δει τη φάση, δεν έχω πει ότι ο Άβιλα έχει κάνει λάθος. Είμαι θυμωμένος με το αποτέλεσμα γιατί έχει γίνει ένα διαιτητικό λάθος που μας στέρησε τους τρεις βαθμούς. Κάποιος που έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μεταφράσει τη φάση σαν πέναλτι. Κάτι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πρώτα έχει δώσει φάουλ και μετά χωρίς να δει VAR δίνει πέναλτι. Αυτό είναι λάθος». Αναφερόμενος στην πρόταση που έκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μίτσελ: «Κάναμε ένα ασυγχώρητο λάθος»

Ο Μίτσελ μίλησε για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του δέχτηκε την ισοφάριση.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)