Γιώργος Λιανός για Ντάνο και Survivor»Κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού και το λέω ξεκάθαρα»

08:28 - 07/11/2022

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε από την Βασιλική Μπασιούρη και η αλήθεια είναι ότι δεν φώτισε πολλές […] The post Γιώργος Λιανός για Ντάνο και Survivor»Κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού και το λέω ξεκάθαρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιανός για Ντάνο και τις φήμες για το Survivor: «Κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού και το λέω ξεκάθαρα»

«Η προσπάθεια να δημιουργηθεί μία ίντριγκα δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο και δεν φέρνει και πάντα νούμερα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής 

Διαβάστε το στο

Γιώργος Λιανός για Survivor: Εγώ ασχολούμαι με το δικό μου συμβόλαιο, κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε τα αστρονομικά ποσά που ακούγονται. «Τώρα θα φύγω για Άγιο Δομίνικο, θα αναλάβει άλλος, στις 9 του μακαρίτη άλλον έβαλαν στο σπίτι. Έχω ακούσει κι άλλα ονόματα πέρα από την Φαίη Σκορδά. Κι εγώ δεν ξέρω ακόμα τι θα ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λιανός για Survivor: Εγώ ασχολούμαι με το δικό μου συμβόλαιο, κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Λιανός: «Κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού και το λέω ξεκάθαρα»

«Η προσπάθεια να δημιουργηθεί μία ίντριγκα δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο και δεν φέρνει και πάντα νούμερα»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο