Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν έγκυος και σταθμός με ενημέρωσε από το τηλέφωνο ότι το συμβόλαιο δεν θα τεθεί σε λειτουργία»

10:10 - 07/11/2022

Με αφορμή τα όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός για το πώς έμαθε ότι δεν θα βρίσκεται To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν έγκυος και σταθμός με ενημέρωσε από το τηλέφωνο ότι το συμβόλαιο δεν θα τεθεί σε λειτουργία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: «Ήμουν έγκυος και με ενημέρωσε ότι το συμβόλαιο δεν θα τεθεί σε λειτουργία»

Το πρωί της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της...

Διαβάστε το στο Zougla

Μελέτη: Σταθμός με έχει ενημερώσει από το τηλέφωνο ότι δεν θέλει να τεθεί σε λειτουργία το συμβόλαιο, ήμουν έγκυος

«Από το GNTM μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι δεν θα είμαστε, μέχρι εκεί» είπε στον Θέμη Γεωργαντά ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός και αυτή η δήλωση στάθηκε η αφορμή για να πει η Ελεονώρα Μελέτη την εμπειρία της στον δημοσιογραφικό χώρο. «Πόσο άσχημο είναι να σε αδειάζουν από ένα τηλέφωνο. Όταν κάνεις μία τεράστια επιτυχία όπως το GNTM και ο κύριος Σκουλός που όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα, ένα τηλέφωνο το αξίζει» είπε η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη. Τότε η Ελεονώρα Μελέτη πήρε τον λόγο και ανέφερε σχετικά: «Το άδειασμα είναι άδειασμα με όποιο μέσο και να γίνει. Δεν είναι ποτέ ευχάριστο, αλλά είναι αμήχανο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δουλεύουμε σε αυτόν τον χώρο και κάποιοι παραμένετ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: «Ήμουν έγκυος και με ενημέρωσε ότι το συμβόλαιο δεν θα τεθεί σε λειτουργία»

Το πρωί της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τα όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός για το πώς έμαθε ότι δεν θα βρίσκεται...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν έγκυος και το κανάλι με άδειασε από το τηλέφωνο»

Το ξέσπασμα της για την μεταχείριση που είχε από τηλεοπτικό σταθμό στο παρελθόν

Διαβάστε το στο news.gr

Ελεονώρα Μελέτη: "Ήμουν έγκυος και το κανάλι με άδειασε από το τηλέφωνο"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της