Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω κενό μνήμης από το μπούλινγκ που δεχόμουν – Είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι»

11:06 - 07/11/2022

Άγνωστες πτυχές της παιδικής της ηλικίας και το μπούλινγκ που υπέστη διηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω κενό μνήμης από το μπούλινγκ που δεχόμουν – Είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω κενό μνήμης από το bullying που δεχόμουν»

«Είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Μπέττυ Μαγγίρα: Έχω κενό μνήμης από το μπούλινγκ που δεχόμουν, έσβησα τα πάντα από τη μνήμη μου

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Δευτέρας (07/11) στον «αέρα» της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο Open. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τη παιδική της ηλικία και τις δύσκολες στιγμές που έζησε εξαιτίας του bullying που βίωνε. «Εγώ έχω κενό μνήμης από το μπούλινγκ που δεχόμουν, όταν ήμουν μικρή. Προκειμένου να προστατεύσω τον εαυτό μου στο να μην δεχτεί αυτό το τραύμα, έσβησα τα πάντα από τη μνήμη μου. Είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι. Από πρώτη δημοτικού μέχρι τετάρτη, δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Θυμάμαι που με φώναζαν “Αιθιοπία” γιατί ήμουν πολύ αδύνατη και με φώναζαν και “Μπετόβεν” γιατί φόραγα γυαλιά», εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι»

To πρωί της Δευτέρας η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το bullying που υπέστη σε παιδική...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω κενό μνήμης από το μπούλινγκ που δεχόμουν, έσβησα τα πάντα από τη μνήμη μου»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός στον Θέμη Γεωργαντά για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί, η Μπέττυ […] The post Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω κενό μνήμης από το μπούλινγκ που δεχόμουν, έσβησα τα πάντα από τη μνήμη μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω κενό μνήμης από το bullying που δεχόμουν, όταν ήμουν μικρή»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Προκειμένου να προστατεύσω τον εαυτό μου από το bullying που δεχόμουν, έσβησα τα πάντα από τη μνήμη μου»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: "Έχω κενό μνήμης από το μπούλινγκ που δεχόμουν, έσβησα τα πάντα από τη μνήμη μου"

"Είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της