Σήμερα κληρώνει για τα κύπελλα Ευρώπης

11:14 - 07/11/2022

Χωρίς ελληνική παρουσία, θα διεξαχθούν σήμερα (7/11) οι κληρώσεις των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στη φάση των «16» του Champions League (13:00) και στα play off των νοκ άουτ σε Europa League (14:00) και Europa Conference League (15:00). Champions League: Η κλήρωση περιλαμβάνει τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων του UCL, χωρισμένες […] The post Σήμερα κληρώνει για τα κύπελλα Ευρώπης first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κληρώνει για τα κύπελλα Ευρώπης

Χωρίς ελληνική παρουσία, θα διεξαχθούν σήμερα (7/11) οι κληρώσεις των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στη φάση των «16» του Champions League (13:00) και στα play off των νοκ άουτ σε Europa League (14:00) και Europa Conference League (15:00). Champions League: Η κλήρωση περιλαμβάνει τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων του UCL, χωρισμένες […] The post Κληρώνει για τα κύπελλα Ευρώπης appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Σήμερα... κληρώνει για τα κύπελλα Ευρώπης

Χωρίς ελληνική παρουσία, θα διεξαχθούν σήμερα (7/11) οι κληρώσεις των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στη φάση των «16» του Champions League (13:00) και στα play off των νοκ άουτ σε Europa League (14:00) και Europa Conference League (15:00).Champions League:Η [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες: Dream Team αστέρων στο Παρίσι (vid)

Κλαμπ Μπριζ: Τους… ξεπροβόδισαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία (vid)

Προετοιμασία προς… φινάλε – Οι τραυματίες και οι επιλογές

Conference: Τα οικονομικά κέρδη του ΠΑΟΚ

Ότο: «Η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια πέρασε»

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Εθνικής (pic)