Ένα όμορφο βίντεο για το Δοκίμι Αγρινίου

20:05 - 21/01/2020

Το Δοκίμι βρίσκεται στον κάμπο του Αγρινίου σε απόσταση μόλις 1,5 χιλιόμετρο νοτιοδυτικά από το κέντρο της πόλης. Ανατολικά του χωριού είναι ο υπό αναστολή Κρατικός Αερολιμένας Αγρινίου ενώ νοτιοδυτικά το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου. Ως οικισμός αναφέρεται το 1835 να προσαρτάται στο δήμο Αγρινίου και το 1912 να ορίζεται έδρα της νεοϊδρυθείσας ομώνυμης κοινότητας. Σύμφωνα … The post Ένα όμορφο βίντεο για το Δοκίμι Αγρινίου appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίντεο: Το Δοκίμι Αγρινίου

Το Δοκίμι βρίσκεται στον κάμπο του Αγρινίου σε απόσταση μόλις 1,5 χιλιόμετρο νοτιοδυτικά από το κέντρο της πόλης. Ανατολικά του χωριού είναι ο υπό αναστολή Κρατικός Αερολιμένας Αγρινίου ενώ νοτιοδυτικά το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου. Ως οικισμός αναφέρεται το 1835 να προσαρτάται στο δήμο Αγρινίου και το 1912 να ορίζεται έδρα της νεοϊδρυθείσας ομώνυμης κοινότητας. Σύμφωνα ... The post Βίντεο: Το Δοκίμι Αγρινίου appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»