Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη Δέσποινα Βανδή: Θα μπει στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»;
08:28 - 08/11/2022
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Βασίλη Μπισμπίκη και […]
The post Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη Δέσποινα Βανδή: Θα μπει στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάνκογλου:Τι είπε για την εμφάνιση της Βανδή στο «Αυτή η νύχτα μένει»
O Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να κάνει μια γκεστ εμφάνιση.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιάννης Στάνκογλου: Η απάντηση για τις φήμες να εμφανιστεί η Δέσποινα Βανδή στο «Αυτή η νύχτα μένει»
Στον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους. «Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε, όταν έχουμε γύρισμα μαζί», είπε για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να κάνει μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά, δήλωσε: «Δεν ξέρω, φήμες. Φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Γιάννης Στάνκογλου για τη Δέσποινα Βανδή: Θα παίξει τελικά στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»;
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. «Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε όταν έχουμε γύρισμα μαζί. Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη, μάλλον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Στάνκογλου: Θα μπει η Δέσποινα Βανδή στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»;
Ο Γιάννης Στάνκογλου απαντάει στο αν θα δούμε τη Δέσποινα Βανδή ως guest στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».
Διαβάστε το στο neolaia.grΗλιάνα Μαυρομάτη: Μιλάει για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο «Αυτή η νύχτα μένει»
Η Ηλιάνα Μαυρομάτη αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που έχει στη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει»
Διαβάστε το στο neolaia.grΓιάννης Στάνκογλου: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί η Δέσποινα Βανδή στο «Αυτή η νύχτα μένει»
Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιάννης Στάνκογλου: Τι απαντά για τις φήμες ότι μπαίνει η Δέσποινα Βανδή στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»
Επίσημη πρεμιέρα είχε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Στάνκογλου με την παράσταση «Ζορμπάς». Αίσθηση έκανε η απουσία του Βασίλη Μπισμπίκη από τον «Ελληνικό Κόσμο» με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά είναι και καλοί φίλοι. «Ξέρω ότι δεν μπορούσε. Μιλήσαμε χθες στο ντέρμπι» απάντησε ο Γιάννης Στάνκογλου για την απουσία […]
The post Γιάννης Στάνκογλου: Τι απαντά για τις φήμες ότι μπαίνει η Δέσποινα Βανδή στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr