Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: «Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που δεν τους φέρθηκε καλά»

08:46 - 08/11/2022

Τη Ζήνα Κουτσελίνη πέτυχαν το βράδυ της Δευτέρας 7/11 οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών με την παρουσιάστρια να δέχεται ερωτήσεις μεταξύ...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζ. Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: "Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται"- BINTEO

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για τα όσα είπε περί μετάνοιάς της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: Χαίρομαι που τη βλέπω να ντρέπεται- Την καλώ δημόσια στην εκπομπή μου

Τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη.Τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη.Υπενθυμίζεται, πως στην συνέντευξή της στο MEGA, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πως μετάνιωσε για πράξεις της στο παρελθόν και μάλιστα, ντρέπεται βλέποντας κάποια πρόσωπα στο κανάλι. «Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου – «Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται…»

Δηλώσεις έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων για τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και για την δήλωσή της «Έχω κάνει λάθη, μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω». Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: «Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το […] Το άρθρο Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου – «Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται…» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»