Νίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα συγγνώμη από τον πρώην μου που είχε περάσει δύσκολα»
16:08 - 08/11/2022
Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως εξομολογήθηκε, έχει συμβεί να πάρει τηλέφωνο […]
The post Νίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα συγγνώμη από τον πρώην μου που είχε περάσει δύσκολα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα συγγνώμη από τον πρώην μου που είχε περάσει δύσκολα»
O Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σήμερα...
Διαβάστε το στο ZouglaΝίκος Μουτσινάς: Έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα
Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τρίτης (08/11) στον «αέρα» της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» και προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε έναν πρώην σύντροφό του τον οποίο πήρε τηλέφωνο προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη επειδή είχε περάσει δύσκολα. «Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει συγγνώμη η Κωνσταντίνα, τι εννοώ… Ότι απλά έγινε πάνω στην κουβέντα… Φαντάζομαι, εύχομαι, ελπίζω ότι στους ανθρώπους αυτούς είπε πως ότι κι αν είπαμε νερό κι αλάτι. Κάποια συγγνώμη δεν έχει ζητηθεί, αν είναι αυτή η ερώτησή σας, που θα έπρεπε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Εγώ έχω πάρει τηλέφωνο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα συγγνώμη από τον πρώην μου που είχε περάσει δύσκολα»
O Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σήμερα, μέσα από την εκπομπή του, σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. Όπως εξομολογήθηκε, έχει συμβεί να πάρει τηλέφωνο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Μουτσινάς: «Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην μου που είχε περάσει δύσκολα»
ε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως εξομολογήθηκε, έχει συμβεί να πάρει τηλέφωνο πρώην σύντροφό του και να του ζητήσει συγγνώμη, επειδή είχε περάσει δύσκολα.
Διαβάστε το στο thebest.grΝίκος Μουτσινάς: Έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα
Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τρίτης (08/11) στον «αέρα» της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» και προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε έναν πρώην σύντροφό του τον οποίο πήρε τηλέφωνο προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη επειδή είχε περάσει δύσκολα. «Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα συγγνώμη από τον πρώην μου που είχε περάσει δύσκολα»
Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς.
Διαβάστε το στο neolaia.gr