Νίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα συγγνώμη από τον πρώην μου που είχε περάσει δύσκολα»

16:08 - 08/11/2022

Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως εξομολογήθηκε, έχει συμβεί να πάρει τηλέφωνο […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα συγγνώμη από τον πρώην μου που είχε περάσει δύσκολα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σήμερα...

Διαβάστε το στο Zougla

Νίκος Μουτσινάς: Έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα

Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τρίτης (08/11) στον «αέρα» της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» και προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε έναν πρώην σύντροφό του τον οποίο πήρε τηλέφωνο προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη επειδή είχε περάσει δύσκολα. «Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει συγγνώμη η Κωνσταντίνα, τι εννοώ… Ότι απλά έγινε πάνω στην κουβέντα… Φαντάζομαι, εύχομαι, ελπίζω ότι στους ανθρώπους αυτούς είπε πως ότι κι αν είπαμε νερό κι αλάτι. Κάποια συγγνώμη δεν έχει ζητηθεί, αν είναι αυτή η ερώτησή σας, που θα έπρεπε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Εγώ έχω πάρει τηλέφωνο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σήμερα, μέσα από την εκπομπή του, σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. Όπως εξομολογήθηκε, έχει συμβεί να πάρει τηλέφωνο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην μου που είχε περάσει δύσκολα»

ε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως εξομολογήθηκε, έχει συμβεί να πάρει τηλέφωνο πρώην σύντροφό του και να του ζητήσει συγγνώμη, επειδή είχε περάσει δύσκολα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Μουτσινάς: Έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα

Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τρίτης (08/11) στον «αέρα» της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» και προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε έναν πρώην σύντροφό του τον οποίο πήρε τηλέφωνο προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη επειδή είχε περάσει δύσκολα. «Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο