Επιστρέφει στην Εθνική Ισλανδίας ο Ίνγκασον

16:28 - 08/11/2022

Επιστρέφει στην Εθνική Ισλανδίας ο Ίνγκασον 08/11/2022 Μετά από περίπου 1.5 χρόνο, ο Ίνγκι Ίνγκασον επιστρέφει στην εθνική Ισλανδίας, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε από τον Άρναρ Πορ Βίνταρσον για τις αναμετρήσεις στο Baltic Cup που θα διεξαχθεί λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε Λετονία και Λιθουανία, με τις συμμετοχές πέραν της Ισλανδίας του Ίνγκασον, της Εσθονίας, της Λετονίας και της Λιθουανίας. Στο πρόγραμμα συγκαταλέγονται τα παιχνίδια με την Λιθουανία στις 16 Νοεμβρίου και τρεις μέρες α

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλήθηκε στην Εθνική Ισλανδίας ο Ίνγκασον μετά από ενάμιση χρόνο

Τις καλές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ εξαργυρώνει ο Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος θα φορέσει και πάλι την φανέλα της Εθνικής Ισλανδίας μετά από 1,5 χρόνο απουσίας.

Διαβάστε το στο in.gr

Επιστρέφει στις νίκες

Όλα όσα γράφουν σήμερα (9/11) οι εφημερίδες για την ΑΕΚ SportDay «Το πάθημα έγινε μάθημα», αναφέρει η εφημερίδα καθώς στην ΑΕΚ δεν ξεχνούν την περσινή ήττα από τον ΟΦΗ – Τα πλάνα του Αλμείδα – Εκτός αποστολής Τσούμπερ – Σιμάνσκι – Από Γενάρη ο Φερνάντες LiveSport «Εδώ και τώρα τρίποντο», γράφει η εφημερίδα που αναφέρει […] The post Επιστρέφει στις νίκες appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»