#Λετονία

Η νέα Lamborghini LM002 των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ

autogreeknews.gr
Η Lamborghini Urus θεωρείται η πνευματική απόγονος της LM002. Του κτηνώδους SUV που παρουσίασαν οι Ιταλοί τη δεκαετία του 80, βάζοντας τον κινητήρα της Countach σε ένα στρατιωτικό όχημα. Μια εταιρία από τη Λετονία, ωστόσο, αποφάσισε να αναστήσει πλήρως τον «Ράμπο», αξιοποιώντας την πιο επιτυχημένη Lambo όλων των εποχών. Το Prombron Iron Diamond CLV παρουσιάστηκε […] The post Η νέα Lamborghini LM002 των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ appeared first on AutoGreekNews.
12:53 19/03/2024

EuroLeague: Οι διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός

filathlos.gr
EuroLeague: Οι διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός 19/03/2024 Η EuroLeague ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα που θα γίνει την Τετάρτη (20/3, 21:00) στο Βελιγράδι. Το παιχνίδι για την 30ή αγωνιστική ορίστηκαν να διευθύνουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).
11:46 19/03/2024

Ανατριχιαστικό μήνυμα Μεντβέντεφ: «Θυμήσου ότι πρέπει να πεθάνεις!» - Η φωτό με κρεμάλες από τον Β’ Παγκόσμιο που ανήρτησε 

Skai.gr
«Memento mori!» - Ο Μεντβέντεφ μιλά για «ναζιστική ομάδα του Κιέβου» που θα κρεμαστεί στο Χάρκοβο, προσθέτοντας δε στη λίστα τον πρόεδρο της Λετονίας - Σκληρή φωτογραφία
17:37 15/03/2024

Οργή Ουκρανίας για τη «νουθεσία» του Πάπα προς το Κίεβο «να υψώσει λευκή σημαία» – «Θα ζητούσε κάποιος διαπραγματεύσεις με τον Χίτλερ;»

onalert.gr
Η δήλωση του Πάπα για λευκή σημαία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από Ουκρανούς χρήστες των social media, όσο και από δημοσιογράφους, υποστηρικτές του Κιέβου, ακόμη και από τον πρόεδρο της Λετονίας. The post Οργή Ουκρανίας για τη «νουθεσία» του Πάπα προς το Κίεβο «να υψώσει λευκή σημαία» – «Θα ζητούσε κάποιος διαπραγματεύσεις με τον Χίτλερ;» appeared first on OnAlert.
13:28 10/03/2024

Gameday με πρωταγωνιστή τον κόσμο (photo)

pressaris.gr
Η ΚΑΕ Άρης επέλεξε μια φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον κόσμο για αφίσα του σημερινού νοκ άουτ παιχνιδιού με την Προμετέι, στο οποίο οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους, που ταξίδεψε στη Λετονία.. Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ: The post Gameday με πρωταγωνιστή τον κόσμο (photo) appeared first on pressaris.gr.
12:09 06/03/2024

Eurocup: Στη Λετονία για τον «τελικό» με την Προμετέι ο Άρης

fosonline.gr
Στις 19:00 ο Άρης αγωνίζεται στην έδρα της Προμετέι για τα playoff του Eurocup.
11:46 06/03/2024

Χρώμα… Άρη στους δρόμους της Ρίγα και μήνυμα στα πέρατα της γης: “Άλκη ζεις”! (photo)

pressaris.gr
Χρώμα… Άρη και Αυτοκράτορα στους δρόμους της Ρίγα στην αντίστροφη μέτρηση του αγώνα για τα πλέι οφ του Eurocup με την Προμετέι. Ο Άρης δεν θα είναι μόνος του, ούτε στη Λετονία σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι… Οι φίλαθλοι του Άρη που συνόδευσαν την αποστολή με την πτήση τσάρτερ, αλλά και αρκετοί που ταξίδεψαν… εξ […] The post Χρώμα… Άρη στους δρόμους της Ρίγα και μήνυμα στα πέρατα της γης: “Άλκη ζεις”! (photo) appeared first on pressaris.gr.
11:09 06/03/2024

Μπασκετικό υπερθέαμα στο Novasports!

paraskhnio.gr
Πανδαισία με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τις εντός έδρας αναμετρήσεις των «αιωνίων» στην 28η αγωνιστική Όλες οι αναμετρήσεις ζωντανά και αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports και φυσικά οι Playmakers καλύπτουν όλη τη δραστηριότητα Ο Άρης αντιμετωπίζει στην Arena Riga της Λετονίας την ουκρανική Προμετέι σε νοκ άουτ αγώνα για την πρόκριση στους «8» Το άρθρο Μπασκετικό υπερθέαμα στο Novasports! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:28 05/03/2024

Προπόνηση και αναχώρηση για Λετονία, προπόνηση με Ριντ

pressaris.gr
Ο Άρης έχει στρέψει την προσοχή του στον νοκ άουτ αγώνα με την ουκρανική Προμετέι, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 06/03 στις 19:00, στη Ρίγα της Λετονίας, για τη φάση των play-offs του BKT EuroCup. The post Προπόνηση και αναχώρηση για Λετονία, προπόνηση με Ριντ appeared first on pressaris.gr.
17:09 04/03/2024

Πολωνία: Καθολικές κυρώσεις στα αγροτοδιατροφικά προϊόντα Ρωσίας και Λευκορωσίας ζητά από την Κομισιόν

ProtoThema.gr
Η Λετονία έχει ήδη απαγορεύσει από τις αρχές του μήνα την εισαγωγή προϊόντων διατροφής που προέρχονται από την Ρωσία και την Λευκορωσία 
15:00 04/03/2024

Άρης και κόσμος αναχωρούν σήμερα για την Λετονία με στόχο την πρόκριση!

pressaris.gr
Ο Άρης αναχωρεί σήμερα (04/03) το βράδυ, λίγο μετά τις οκτώ, με πτήση τσάρτερ για τη Ρίγα της Λετονίας, όπου την Τετάρτη (06/03, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Προμετέι, σε νοκ άουτ παιχνίδι, για τα πλέι οφ του EuroCup. Οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν σήμερα ουσιαστικά (χθες έγινε προπόνηση αποκατάστασης) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με […] The post Άρης και κόσμος αναχωρούν σήμερα για την Λετονία με στόχο την πρόκριση! appeared first on pressaris.gr.
08:09 04/03/2024

Επιστροφή τα μεσάνυχτα και αναχώρηση αύριο για Ρίγα

pressaris.gr
Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη από την Πάτρα, σήμερα (03/03) θα πάρουν κάποιες ανάσες και αύριο (04/03) θα μπουν στο αεροπλάνο για το ταξίδι στη Ρίγα. Η αποστολή θα μεταβεί, όπως είναι γνωστό, με πτήση τσάρτερ στην πρωτεύουσα της Λετονίας, όπου την Τετάρτη (06/03, 19:00) οι κιτρινόμαυροι θα […] The post Επιστροφή τα μεσάνυχτα και αναχώρηση αύριο για Ρίγα appeared first on pressaris.gr.
12:09 03/03/2024

Financial Times: «Ειδικές Δυνάμεις δυτικών χωρών ήδη εμπλέκονται στην Ουκρανία»

militaire.gr
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, «πάγωσε» όλο τον κόσμο με τις δηλώσεις του περί ενδεχόμενης αποστολής χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία. Μπορεί άπαντες να αποδοκίμασαν τις δηλώσεις αλλά ποιος έχει πειστεί ότι ο Μακρόν δεν είπε όσα είπε για να μετρηθούν οι αντιδράσεις αλλά και να προετοιμαστεί το κλίμα για το επόμενο βήμα προς την κόλαση; Οι Financial Times με δημοσίευμα τους αποκαλύπτουν ότι η Δύση εδώ και καιρό έχει εμπλοκή με δυνάμεις της στην Ουκρανία. Η εφημερίδα επικαλείται δήλωση ανώτερου Ευρωπαίου στρατιωτικού σύμφωνα με την οποία ,οι δηλώσεις Μακρόν αποσκοπούσαν στη δημιουργία αποτροπής και σύγχυσης προς τη Μόσχα. «Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν ήδη δυτικές ειδικές δυνάμεις στην Ουκ
15:00 29/02/2024

Οκτώ χώρες της ΕΕ ζητούν κυρώσεις στη ρωσική δικαιοσύνη για τον θάνατο του Ναβάλνι

Newsbeast.gr
Οκτώ χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζήτησαν σήμερα να επιβληθούν κυρώσεις στους εισαγγελείς, τα δικαστήρια και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους της Ρωσίας για τον θάνατο νωρίτερα αυτόν τον μήνα του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, όπως προκύπτει από επιστολή που έχει στην διάθεσή του το πρακτορείο Reuters. Η επιστολή, που εστάλη στον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ, υπογράφηκε από τους υπουργούς Εξωτερικών της Τσεχίας, της Εσθονίας, της Φινλανδίας, της Λιθουανίας, της Λετονίας, της Πολωνίας, της Σουηδίας και της Ρουμανίας. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η επιστολή υποστηρίζεται επίσης από την Ολλανδία, τη Γ
00:00 29/02/2024

Λετονία: Δηλώνει «ανοιχτή» στο να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία σε συνεννόηση με το NATO

onalert.gr
Η Λετονία δεν είναι αντίθετη στην ανάπτυξη δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, στον απόηχο της δήλωσης Μακρόν που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. The post Λετονία: Δηλώνει «ανοιχτή» στο να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία σε συνεννόηση με το NATO appeared first on OnAlert.
17:28 28/02/2024

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας των προκριματικών του Eurobasket 2025

pressaris.gr
Πρεμιέρα σήμερα στα προκριματικά του Eurobasket 2025 με εννέα συνολικά παιχνίδια. Οι Σλοβενία, Ιταλία, Λιθουανία και Γερμανία εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους, σε αντίθεση με την Ισπανία που υπέστη ήττα-έκπληξη από τη Λετονία, η οποία συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών μετά και την πετυχημένη πορεία της στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αύριο, Παρασκευή (23/2) αγωνίζεται η Ελλάδα […] The post Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας των προκριματικών του Eurobasket 2025 appeared first on pressaris.gr.
00:09 23/02/2024

EuroBasket 2025: Εμφατικές νίκες για Λετονία, Γερμανία και Ιταλία στα προκριματικά

Gazzetta
Τα προκριματικά του EuroBasket 2025 άρχισαν το βράδυ της Πέμπτης 22/2 με τη διεξαγωγή εννιά αναμετρήσεων στους πέντε από τους οκτώ ομίλους των «παραθύρων». Δείτε τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και το σύστημα διεξαγωγής της προκριματικής φάσης.
00:00 23/02/2024

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τσάρτερ του Αυτοκράτορα

pressaris.gr
Η ΚΑΕ Άρης πριν λίγες ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι συμμετοχές για την πτήση τσάρτερ για τη Ρίγα της Λετονίας, όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Προμετέι την Τετάρτη 06/03 (19:00), για τα play-offs του BKT EuroCup. Απομένουν δυο βδομάδες μέχρι το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρόσφατα στην ανακοίνωση της είχε αναφέρειι χαρακτηριστικά: Ενημερώνουμε ότι η […] The post Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τσάρτερ του Αυτοκράτορα appeared first on pressaris.gr.
11:09 21/02/2024

Μποχωρίδης και Τολιόπουλος καλούν τον κόσμο του Άρη να δηλώσει συμμετοχή στο τσάρτερ για Λετονία (video)

pressaris.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Βασίλης Τολιόπουλος απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να δηλώσει συμμετοχή στο τσάρτερ της ΚΑΕ Άρης, ενόψει του αγώνα της 6ης Μαρτίου με την Προμετέι. Δείτε το video που ανέβασε η ΚΑΕ Άρης στα social media: The post Μποχωρίδης και Τολιόπουλος καλούν τον κόσμο του Άρη να δηλώσει συμμετοχή στο τσάρτερ για Λετονία (video) appeared first on pressaris.gr.
11:09 19/02/2024

Δωρεάν τα εισιτήρια για τους Ουκρανούς στο Προμετέι – Άρης!

pressaris.gr
Η Προμετέι ανακοίνωσε πως τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Άρη, για τα πλέι οφ του EuroCup, που θα γίνει στις 6 Μαρτίου (19:00) στη Ρίγα της Λετονίας.  Όπως αναφέρει μάλιστα η είσοδος είναι δωρεάν για τους Ουκρανούς, αρκεί να δείξουν κατά την είσοδο τους στο γήπεδο τα απαραίτητα έγγραφα, που θα […] The post Δωρεάν τα εισιτήρια για τους Ουκρανούς στο Προμετέι – Άρης! appeared first on pressaris.gr.
09:09 15/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load