Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας: Παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της
16:52 - 08/11/2022
Mια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα για τον βασιλικό οίκο της Νορβηγίας, η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ, παραιτήθηκε από όλα τα βασιλικά καθήκοντα. Σύμφωνα με τα νορβηικά Μέσα, δεν είναι καινούργιες οι συζητήσεις σχετικά με τον ρόλο της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζ στον βασιλικό οίκο. Στο παρελθόν έχουν ληφθεί μέτρα για να τηρηθούν αποστάσεις της δουλειάς και των συμφερόντων της […]
The post Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας: Παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας παραιτήθηκε από τα βασιλικά της καθήκοντα για να ζήσει τον έρωτά της
Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα της με τον σαμάνο Ντουρέκ, η 50χρονη πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά της για να μπορέσει να ζήσει ελεύθερη τον έρωτά της. Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, γνωστοποίησε η ίδια την είδηση της παραίτησης μέσω ενός βίντεο το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Μετά από μια περίοδο πολλών ερωτήσεων, που σχετίζονται με εμένα και τον ρόλο του αρραβωνιαστικού μου, αποφάσισα ότι προς το παρόν δεν θα εκτελώ πλέον επίσημα καθήκοντα για τον Βασιλικό Οίκο», δήλωσε η πριγκίπισσα σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram. «Παίρνω αυτή την απόφαση σε συνεννόηση με τους γονείς μου, τον βασιλιά και τη βασίλισσα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠριγκίπισσα Νορβηγίας: Παραιτήθηκε από το αξίωμα της για να ζήσει τον έρωτά της
Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα της με τον σαμάνο Ντουρέκ, η 50χρονη πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά της για να μπορέσει να ζήσει ελεύθερη τον έρωτά της.
Διαβάστε το στο e-daily.gr