Μαρία Σολωμού: «Ήμουν με 3 – 4 άνδρες την ίδια περίοδο» – Το τηλεφώνημα στον Mente Fuerte και ο γιος της
07:20 - 09/11/2022
Η Μαρία Σολωμού συνάντησε τον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) σε ένα «Θάρρος ή αλήθεια» στο κανάλι του στο
To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Ήμουν με 3 – 4 άνδρες την ίδια περίοδο» – Το τηλεφώνημα στον Mente Fuerte και ο γιος της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σολωμού: Φλέρταρα πολύ, ήμουν με 3, 4 άνδρες την ίδια περίοδο
Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) σε ένα «Θάρρος ή αλήθεια» στο κανάλι που διατηρεί στο youtube, και μίλησε για όλα. Η Μαρία Σολωμού με αφορμή τα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον τράπερ Mente Fuerte, πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή αλλά και την σχέση της ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σολωμού: Φλέρταρα πολύ, ήμουν με 3, 4 άνδρες την ίδια περίοδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σολωμού: Ήμουν με 3–4 άνδρες παράλληλα - O Mente Fuerte και ο γιος της
«Ήμουν με 3 – 4 άνδρες την ίδια περίοδο», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Σολωμού: Στα 20 μου είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο – Τι είπε για τη σχέση του Mente Fuerte με τον γιο της
Για τον Mente Fuerte, τις σχέσεις της με τους άνδρες και φυσικά τον γιο της, Αλέξανδρο, μίλησε η Μαρία Σολωμού στο κανάλι του «Fipster» στο YouTube. «Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό» είπε αρχικά για τον σύντροφό της. Όσον αφορά στη γνωριμία του Mente Fuerte με τον γιο της, η Μαρία Σολωμού είπε: «Τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πολύ τον γιο μου, του λέει “Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;”». Σε ερώτηση για το πώς ήταν η ζωή της δέκα χρόνια πριν η Μαρία Σολωμού παραδέχεται: «Ήμουν πάρα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕξομολόγηση Μαρίας Σολωμού: «Ήμουν με 3 – 4 άνδρες την ίδια περίοδο- Κατά περιόδους… με πιάνει πάλι.»
Η Μαρία Σολωμού μίλησε στον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) σε ένα «Θάρρος ή αλήθεια» στο κανάλι του στο youtube και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε.Η Μαρία Σολωμού μίλησε στον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) σε ένα «Θάρρος ή αλήθεια» στο κανάλι του στο youtube και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε.«Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό», ανέφερε αρχικά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Σολωμού: «Ήμουν με 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο – Κατά περιόδους… με πιάνει πάλι»
Τι είπε για τον Mente Fuerte
Διαβάστε το στο news.grΜαρία Σολωμού: Είχα 3-4 την ίδια περίοδο – Δεν πιστεύω στη μονογαμία
Η Μαρία Σολωμού δεν έχει συνηθίσει να μασάει τα λόγια της. Και αυτό έκανε και ως καλεσμένη στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου “Fipster” στο YouTube, όπου έπαιξε το παιχνίδι “Θάρρος ή Αλήθεια” και εκείνη είπε με απόλυτο θάρρος όλη την αλήθεια της. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή και παραδέχθηκε ότι δεν πιστεύει […]
The post Μαρία Σολωμού: Είχα 3-4 την ίδια περίοδο – Δεν πιστεύω στη μονογαμία appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr