Νεφέλη Μεγκ: «Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία»

00:56 - 10/11/2022

Η Νεφέλη Μεγκ βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πορεία της από τη νομική στα social media. Η content creator έγινε γνωστή μέσα από το Youtube, όπου έκανε βίντεο εξηγώντας με χιουμοριστικό τρόπο τα νομικά θέματα. Πρόσφατα συμμετείχε και στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου», από […] The post Νεφέλη Μεγκ: «Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νεφέλη Μεγκ: Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία – Έλεγα όχι σε κοινωνικές συναναστροφές

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Νεφέλη Μεγκ και εκείνη μίλησε και για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της που έπασχε από νευρική ανορεξία.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Νεφέλη Μεγκ και εκείνη μίλησε και για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της που έπασχε από νευρική ανορεξία.«Δεν έχω πάει ποτέ μου στα μπουζούκια, δεν είχα παρέες για να πάω, ήμουν πολύ μοναχική. Ήταν πολύ περίεργη η ζωή μου στα 18-19. Εκεί στα 18,19, 20, 21, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νεφέλη Μεγκ: «Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία»

Στην εκπομπή «The 2Night Show», ήταν καλεσμένη η Νεφέλη Μεγκ, η οποία μίλησε για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»