Γιώργος Πατούλης: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής»
09:42 - 10/11/2022
Την πρόθεσή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής ξεκαθάρισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στο Κέντρο» του δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά. Παράλληλα ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως οι σχέσεις του και η συνεργασία του με την κυβέρνηση είναι σε πολύ καλό
Το άρθρο Γιώργος Πατούλης: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατούλης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής
Ο Γιώργος Πατούλης διευκρίνισε ότι θα ζητήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς «τα τρία τελευταία χρόνια έγιναν πολλά και μπήκαν στις ράγες σημαντικά έργα, όμως μία θητεία δεν αρκεί»
Διαβάστε το στο Πατούλης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής
Την πρόθεσή του να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής ξεκαθάρισε ο Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, τόνισε πως οι σχέσεις του με την κυβέρνηση είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ ερωτηθείς για τις παρακολουθήσεις χαρακτήρισε «αδιανόητο» το γεγονός να παρακολουθεί κάποιος τον περιφερειάρχη και ζήτησε περισσότερη τεκμηρίωση προκειμένου «η […]
Το άρθρο Πατούλης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠατούλης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής- «Με ενδιαφέρει να ολοκληρώσω το έργο μου»
Την πρόθεσή του να θέσει εν νέου υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής ξεκαθάρισε ο Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ.Την πρόθεσή του να θέσει εν νέου υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής ξεκαθάρισε ο Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ.Συγεκριμένα, για τη θέση του περιφερειάρχη διευκρίνισε ότι θα ζητήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς «τα τρία τελευταία χρόνια έγιναν πολλά και μπήκαν στις ράγες σημαντικά έργα, όμως μία θητεία δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Πατούλης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής - Δεν αρκεί μια θητεία
"Τα τρία τελευταία χρόνια έγιναν πολλά και μπήκαν στις ράγες σημαντικά έργα, όμως μία θητεία δεν αρκεί", είπε ο Γιώργος Πατούλης για την Περιφέρεια Αττικής.
Διαβάστε το στο thetoc.grΟ Πατούλης πρόλαβε τη ΝΔ και ανακοίνωσε ότι ξανακατεβαίνει για την Περιφέρεια Αττικής
«Δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην μας στηρίξει η παράταξή μας», είπε ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Αττικής για το κομματικό χρίσμα από την Πειραιώς, ενώ για το θέμα των υποκλοπών στο οποίο εμφανίζεται ως στόχος, σχολίασε: «Θεωρώ αδιανόητο ο περιφερειάρχης Αττικής να παρακολουθείται από τον οποιονδήποτε»
The post Ο Πατούλης πρόλαβε τη ΝΔ και ανακοίνωσε ότι ξανακατεβαίνει για την Περιφέρεια Αττικής appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΞανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Γ. Πατούλης
Ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Γ. Πατούληςvdounis
Thu, 10/11/2022 - 11:01
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΠατούλης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής
Την πρόθεσή του να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής ξεκαθάρισε ο Γιώργος Πατούλης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr