Κατερίνα Στανίση: Η εξομολόγηση που «πάγωσε» το πλατό – «Βίωσα τη βία στο σπίτι μου»

09:58 - 10/11/2022

Mε αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να ανέχεται στο παρελθόν ενδοοικογενειακή βία από τον σύζυγό της. «Το μέγα λάθος μου ήταν που παντρεύτηκα και δε θα το […] Το άρθρο Κατερίνα Στανίση: Η εξομολόγηση που «πάγωσε» το πλατό – «Βίωσα τη βία στο σπίτι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ισημερινός: Τουλάχιστον 15 κρατούμενοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε μια φυλακή

Τραγωδία στη Βολιβία: 20 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι μετά τις πλημμύρες – Yπερχείλισε ο ποταμός Πιραΐ [βίντεο]

Δημοσκόπηση Alco: Διαφορά 12 μονάδων η ΝΔ – Τι λένε οι πολίτες για το πότε θέλουν εκλογές, τι λένε για μπλόκα και ακρίβεια

Το νέο ξέσπασμα Τραμπ – Αποδίδει τον θάνατο του Ρομπ Ράινερ στον έντονο αντιτραμπισμό του – «Είχε εμμονή μαζί μου»

Μοναδικό πανό των οπαδών του Παναιγιαλείου για τα Καλάβρυτα

Αγρότες: Τι απαντούν στο EleftherosTypos.gr στη νέα πρόσκληση Τσιάρα για διάλογο – Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα