Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες»

13:06 - 10/11/2022

Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής της στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στη… θέση To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους ή υπερήλικες»

«Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου, αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το» είπε στον τηλεοπτικό αέρα - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους ή υπερήλικες – Μακάρι να βρω κάποιον…

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Πέμπτη (10/11). Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια θα ήθελε να βρει κάποιον να κάνει σχέση ωστόσο επισήμανε πως δεν τα φτιάχνει με παντρεμένους ή υπερήλικες. Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής άνοιξε μία συζήτηση για πιθανά κουίζ που αφορούν την ίδια. Πρωταγωνίστρια στο κουίζ, το οποίο σχολίασαν στο «Super Κατερίνα» αυτό ήταν μία πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με το πάνελ της εκπομπής της τη συγκεκριμένη περίπτωση ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο για να γίνει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απασφάλισε η Κατερίνα Καινούργιου: Δεν τα φτιάχνω με υπερήλικες και παντρεμένους [Βίντεο]

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι επιλήψιμο για να το κρύβει...

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις της – «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες»

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε σήμερα από τους συνεργάτες της πως αν μάθουν κάποιο κουίζ που αφορά σε εκείνη, να το πουν. «Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω!» είπε χαρακτηριστικά.Και πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους ή υπερήλικες"

"Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της