Άγγελος Παπαδημητρίου: «Είμαι φοβερά πουριτανός αν και μέσα καιροφυλακτεί το θηρίο»

18:32 - 10/11/2022

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Άγγελος Παπαδημητρίου το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Άγγελος Παπαδημητρίου: «Είμαι φοβερά πουριτανός αν και μέσα καιροφυλακτεί το θηρίο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγγελος Παπαδημητρίου: Είμαι απίστευτα πουριτανός, σκέφτομαι σαν τους γέροντες τους παλαιούς

Όλα όσα είπε ο Άγγελος Παπαδημητρίου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Για τον πουριτανισμό και την αδυναμία στη συμβατική ζωή μίλησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου το απόγευμα της Πέμπτης όταν και βρέθηκε στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. “Όταν μπήκα σε αυτό τον χώρο ήθελα να κάνω κάτι πρωτότυπο, ... Περισσότερα To άρθρο Άγγελος Παπαδημητρίου: Είμαι απίστευτα πουριτανός, σκέφτομαι σαν τους γέροντες τους παλαιούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Άγγελος Παπαδημητρίου: Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συμβατικός και πουριτανός, κάνω αγώνα να βγω από το καβούκι μου

Τον Άγγελο Παπαδημητρίου υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με αφορμή τη νέα ταινία του Πάνου Κούτρα, το «Dodo» η οποία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Ο καλλιτέχνης μίλησε για τη ζωή του και αναφέρθηκε σε σημαντικές στιγμές της μακράς επαγγελματικής του πορείας. Αρχικά, ο Άγγελος Παπαδημητρίου έκανε ένα σχόλιο για το τι θα πει να είσαι καλλιτέχνης στην Ελλάδα: «Θα προτιμούσα μία πιο ήπια ζωή, αυτή που λες ότι θέλεις να τη ζήσει το παιδί σου. Εγώ έδωσα μία μάχη ενός πολεμιστή, είναι μεγάλος αγώνας η τέχνη στην Ελλάδα, σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ελληνική πραγματικότητα σε συνθλίβει. Γλίτωσα από τη σκληρότητα». «

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άγγελος Παπαδημητρίου: «Είμαι πολύ συμβατικός και πολύ πουριτανός άνθρωπος»

Όσα αποκάλυψε ο Άγγελος Παπαδημητρίου στο πλατό του «Στούντιο 4».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο