Μαρία Σολωμού για τη σχέση της με τον Mente Fuerte: «Είναι ό,τι βλέπετε, δεν είμαι υποχρεωμένη να εξηγήσω κάτι»

08:20 - 11/11/2022

Τη Μαρία Σολωμού συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο και δε θα μπορούσαν να To άρθρο Μαρία Σολωμού για τη σχέση της με τον Mente Fuerte: «Είναι ό,τι βλέπετε, δεν είμαι υποχρεωμένη να εξηγήσω κάτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Σολωμού για τα προσωπικά της: Δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω τι κάνω

«Ήμουν σίγουρη ότι θα με ρωτήσεις αν είμαστε μαζί ή όχι, τώρα που βρεθήκαμε εδώ πέρα», λέει η Μαρία Σολωμού. Η Μαρία Σολωμού κλήθηκε, γι’ ακόμα μία φορά, να απαντήσεις στους δημοσιογράφους για το θέμα της ηλικίας της, αλλά και για τον Mente Fuerte. «Για την ηλικία μου δεν μιλούσαν ποτέ και κανείς δεν ήξερε ... Περισσότερα To άρθρο Η Μαρία Σολωμού για τα προσωπικά της: Δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω τι κάνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρία Σολωμού για τη σχέση της με τον Mente Fuerte: «Δεν είμαι υποχρεωμένη να εξηγήσω κάτι»

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Μαρία Σολωμού, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την ηλικία της σε πρόσφατη συνέντευξή της αλλά και για τη φημολογούμενη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αντέδρασε η Μαρία Σολωμού για τον Mente Fuerte: «Ότι βλέπετε, δύο αδέρφια, δύο φίλους, ένα ζευγάρι;»

Για το θέμα της ηλικίας της, αλλά και για τον Mente Fuerte κλήθηκε να απαντήσει γι’ ακόμα μία φορά η […] The post Αντέδρασε η Μαρία Σολωμού για τον Mente Fuerte: «Ότι βλέπετε, δύο αδέρφια, δύο φίλους, ένα ζευγάρι;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της