CNN: Η Ρωσία απέτυχε στη δοκιμή πυρηνικής τορπίλης Poseidon που μεταφέρει το υποβρύχιο Belgorod

11:56 - 11/11/2022

Μετά το θρίλερ με το που βρίσκεται το πανίσχυρο, πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Belgorod του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας, τώρα έρχονται οι πληροφορίες για μια αποτυχημένη πυρηνική δοκιμή. Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του CNN αναφέρει ότι οι Ρώσοι απέτυχαν να δοκιμάσουν την πυρηνική τορπίλη Poseidon! Το Belgorod είχε απασχολήσει τις αμερικανικές και ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις (και την παγκόσμια κοινή γνώμη) ... Περισσότερα To άρθρο CNN: Η Ρωσία απέτυχε στη δοκιμή πυρηνικής τορπίλης Poseidon που μεταφέρει το υποβρύχιο Belgorod δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

CNN: Η Ρωσία «οπλίζει» την πυρηνική τορπίλη Poseidon - Οι κίνδυνοι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNN, αξιωματούχοι των ΗΠΑ αναφέρουν ότι το ρωσικό πολεμικό ναυτικό σχεδίαζε δοκιμή της πυρηνικής τορπίλης…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Απέτυχε η δοκιμή πυρηνικής τορπίλης "Ποσειδών" από τo σούπερ υποβρύχιο του Πούτιν

Αμερικανικές πηγές εκτιμούν ότι "η ρωσική στρατιωτική βιομηχανία περνά δύσκολες στιγμές" εξηγώντας γιατί ο Πούτιν δεν έκανε δοκιμές - Θα μπορούσε να προκαλέσει "τσουνάμι" μέχρι και 500 μέτρα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αποκάλυψη CNN! Aνεπιτυχής η δοκιμή πυρηνικής τορπίλης από το ρωσικό υποβρύχιο Belgorod

ΡΩΣΙΑ ΝΕΑ: Μετά το θρίλερ με το που βρίσκεται το πανίσχυρο, πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Belgorod του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας, τώρα έρχονται οι πληροφορίες για μια αποτυχημένη πυρηνική δοκιμή. Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του CNN αναφέρει ότι οι Ρώσοι απέτυχαν να δοκιμάσουν την πυρηνική τορπίλη Poseidon! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Το Belgorod είχε απασχολήσει τις αμερικανικές και ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις (και την παγκόσμια κοινή γνώμη) πριν από σχεδόν έναν μήνα όταν υπήρξε η πληροφορία πως το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο της Ρωσίας βρισκόταν στην είσοδο της Αρκτικής για δοκιμές στη θαλάσσια περιοχή του Κάρα. Το Belgorod φέρει την τορπίλη «Poseidon», που από πολλούς χαρακτηρ

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

CNN: Η Ρωσία απέτυχε στη δοκιμή πυρηνικής τορπίλης Poseidon που μεταφέρει το υποβρύχιο Belgorod

Το Belgorod είχε απασχολήσει τις αμερικανικές και ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις (και την παγκόσμια κοινή γνώμη) πριν από σχεδόν έναν μήνα όταν υπήρξε η πληροφορία πως το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο της Ρωσίας βρισκόταν στην είσοδο της Αρκτικής για δοκιμές στη θαλάσσια περιοχή του Κάρα. Το Belgorod φέρει την τορπίλη «Poseidon», που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως το «Όπλο της Αποκάλυψης». Τώρα, […] The post CNN: Η Ρωσία απέτυχε στη δοκιμή πυρηνικής τορπίλης Poseidon που μεταφέρει το υποβρύχιο Belgorod appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι