Φως στο Τούνελ: Τηλεφώνημα για βόμβα – «Τι μου λες; Καλά κρασιά», είπε η Αγγελική Νικολούλη

01:40 - 12/11/2022

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του τηλεοπτικού σταθμού Mega βρισκόταν στον «αέρα» τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/11) όταν το δημοσιογραφικό επιτελείο της Αγγελικής Νικολούλη την ενημέρωσε πως υπάρχει τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο στούντιο. Η δημοσιογράφος δεν πτοήθηκε και η αντίδρασή της ήταν πως κανείς δεν μπορεί να την τρομοκρατήσει με απειλές. «Αχ, Θεέ μου τι θα ακούσουμε; Παλαιότερα όταν ήμουν στο Alter, είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έμεινα μόνη και συνέχισα με μία κάμερα», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Παιχνιδάκια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη εντάξει; Έλα Παναγιά μου, είχα χρόνια να ακούσω κάτι τέτοιο. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φως στο τούνελ: Το απειλητικό μήνυμα για βόμβα στο πλατό και η ξεκάθαρη απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη

Γεμάτη εντάσεις ήταν η χθεσινή εκπομπή του “Φως στο Τούνελ“.  Kάποια στιγμή μάλιστα υπήρξε και ένα To άρθρο Φως στο τούνελ: Το απειλητικό μήνυμα για βόμβα στο πλατό και η ξεκάθαρη απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!