Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: "Την συγνώμη της την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια"

13:16 - 12/11/2022

Ρίχνει ξανά τα "βέλη" του στην παρουσιάστρια

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Την συγγνώμη της την έχω γραμμένη στα…»

Νέες βολές κατά της παρουσιάστριας εξαπέλυσε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Χείμαρρος» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Την συγγνώμη της την έχω γραμμένη στα…»

Νέες βολές κατά της παρουσιάστριας εξαπέλυσε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου

Διαβάστε το στο

Καταπέλτης ο Μικρούτσικος για τη Σπυροπούλου: «Τη συγνώμη της την έχω γραμμένη…» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της δημόσιας «συγγνώμης» της. Ο παρουσιαστής ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τονίζοντας ότι την εποχή που «Άνθισε» εκείνη στην τηλεόραση, εκείνος απείχε από τη μικρή οθόνη, διαφορετικά θα βρίσκονταν στο ίδιο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας