Αιμιλία Υψηλάντη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – «Έχασε» την μοναχοκόρη της
19:24 - 12/11/2022
Τον μεγαλύτερο Γολγοθά καλείται να ανέβει η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία και έχασε την μοναχοκόρη της όπως έγινε γνωστό το […]
The post Αιμιλία Υψηλάντη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – «Έχασε» την μοναχοκόρη της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιμιλία Υψηλάντη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Πέθανε η κόρη της Μαρίνα
Βαρύπένθος για την ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία έχασε την μοναχοκόρη της όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου. Η Μαρίνα Υψηλάντη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 χρόνων χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.»Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη» είχε δηλώσει σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑιμιλία Υψηλάντη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Πέθανε η μοναχοκόρη της
Αιμιλία Υψηλάντη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Πέθανε η μοναχοκόρη της
12/11/2022
Πέθανε η μοναχοκόρη της ηθοποιού Αιμιλίας Υψηλάντη, σε ηλικία 55 ετών.
Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της ηθοποιού, Αιμιλίας Υψηλάντη, και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» κι αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.
Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Mega Καλημέρα» πριν από έναν χρόνο, είχε δηλώσει για τον έναν γάμο που έκανε: «Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρε
Διαβάστε το στο filathlos.gr