Μαρία Κορινθίου: Έτσι βρέθηκε στο Πρωινό μετά τη Δούκισσα Νομικού
13:04 - 13/11/2022
Καλεσμένη στο αποψινό After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά θα είναι η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά […]
The post Μαρία Κορινθίου: Έτσι βρέθηκε στο Πρωινό μετά τη Δούκισσα Νομικού appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου: Η πρόταση στο «Πρωινό» και η σύγκριση με τη Δούκισσα
Μαρία Κορινθίου: «Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Δεν είπα κατευθείαν ναι»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Μαρία Κορινθίου εξηγεί πώς βρέθηκε στο Πρωινό ως αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού
Για την παρουσία της στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Μαρία Κορινθίου, αποκαλύπτοντας πώς κινήθηκαν οι διαδικασίες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. «Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα» αποκάλυψε στο Open και πρόσθεσε: «Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα». Φοβήθηκε τη σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού και τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα; Η Μαρία Κορινθίου απαντά ξεκάθαρα: «Όχι.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Μαρία Κορινθίου εξηγεί πώς βρέθηκε στο Πρωινό ως αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού
Για την παρουσία της στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Μαρία Κορινθίου, αποκαλύπτοντας πώς κινήθηκαν οι διαδικασίες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. «Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Κορινθίου: Έτσι βρέθηκε στο «Πρωινό» μετά τη Δούκισσα Νομικού
Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει πώς της έγινε η πρόταση για να βρεθεί στο πλάι του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜαρία Κορινθίου : Πως έγινε η πρόταση από το Πρωινό : «Ήταν όλο προμελετημένο»
Η Μαρία Κορινθίου που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε πώς της έγινε η πρόταση από τον σταθμό.Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «After Dark», το οποίο θα προβληθεί απόψε και στην εκπομπή «OPEN Weekend» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της. «Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. […]
Διαβάστε το στο dete.gr