Τα βραβεία του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Στην κοσταρικανή ταινία «Έχω ηλεκτρισμένα όνειρα» ο Χρυσός Αλέξανδρος [videos]

20:02 - 13/11/2022

Η Κριτική Επιτροπή για το Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα

Διαβάστε Περισσότερα στο hellasjournal.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Στα «ηλεκτρισμένα όνειρα» το βραβείο καλύτερης ταινίας

Έπεσε σήμερα, Κυριακή (13.11.2022), η αυλαία για το 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την απονομή των βραβείων. Στην αίθουσα του Ολύμπιον για την τελετή βρέθηκαν λάτρεις του σινεμά, βουλευτές αλλά και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.  Το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας – Χρυσός Αλέξανδρος «Θόδωρος Αγγελόπουλος» στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης φέτος απέσπασε η ταινία «Έχω ηλεκτρισμένα ... Περισσότερα To άρθρο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Στα «ηλεκτρισμένα όνειρα» το βραβείο καλύτερης ταινίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Απονεμήθηκαν τα βραβεία – Ποια ταινία απέσπασε τον «Χρυσό Αλέξανδρο»

Οι πρωταγωνιστές

Διαβάστε το στο

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Ποια ταινία απέσπασε τον «Χρυσό Αλέξανδρο»

Οι πρωταγωνιστές και οι ταινίες που ξεχώρισαν.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: η ταινία «Έχω ηλεκτρισμένα όνειρα» απέσπασε το Βραβείο Χρυσός Αλέξανδρος

Η ταινία “Έχω ηλεκτρισμένα όνειρα” της Βαλεντίνα Μαουρέλ (Βέλγιο-Γαλλία-Κόστα Ρίκα) απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας – Χρυσός Αλέξανδρος «Θόδωρος Αγγελόπουλος» στο φετινό 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το grTimes.gr η Εύα, η ηρωίδα της ταινίας είναι μια πεισματάρα και ατίθαση 16χρονη που ζει με τη μητέρα της, τη μικρότερη αδερφή της και τη γάτα τους, όμως αυτό που θέλει όσο τίποτα είναι να μετακομίσει με τον αποξενωμένο πατέρα της. Προσκολλημένη πάνω του, όσο ο ίδιος περνάει μία δεύτερη εφηβεία, η Εύα ισορροπεί μεταξύ της τρυφερότητας και ευαισθησίας της εφηβικής ηλικίας και της σκληρότητας του κόσμου των ενηλίκων. Με εικόνες πλούσιας υφής και ένα αίσθημα ωμής ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ hellasjournal.com

Εκτελέστηκε από το Ιράν ο Βρετανοϊρανός Ακμπαρί: Για κατασκοπεία υπέρ της Βρετανίας [videos]

Όλα γύρω μας αλλάζουν, αλλά το χαβά μας! Θεωρούν τα χαστούκια χάδια, στην Κύπρο έμειναν στη δεκαετία του ’70!

NY Times: Η κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει αντίσταση στο σχέδιο πώλησης των F-16 στην Τουρκία… Σθεναρά αντίθετος ο κ. Μενέντεζ

H επισκόπηση των ελληνικών εφημερίδων του Σαββάτου: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι [video]

Η Βρετανία πρώτη στέλνει βαριά άρματα μάχης στην Ουκρανία: Τα “ανίκητα” Challenger 2 [videos]

Συννεφιές και τοπικές βροχές σήμερα: Βόρειοι άνεμοι χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας