Κωνσταντινούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για το μακελειό

20:30 - 13/11/2022

Νέες εικόνες σοκ από την Κωνσταντινούπολη, έχουν καταγράψει τη στιγμή της αιματηρής έκρηξης στη λεωφόρο Ιστικλάλ, στην περιοχή Μπέγιογλου, κοντά στην πλατεία Ταξίμ. Στη δημοσιότητα και η φωτογραφία της γυναίκας που θεωρείται ύποπτη για το μακελειό. Έξι νεκροί και τουλάχιστον 53 τραυματίες είναι ο, μέχρι στιγμής, απολογισμός της μεγάλης έκρηξης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (13.11.2022) στην «καρδιά» της Κωνσταντινούπολης, σκορπώντας τρόμο και πανικό. Από το ωστικό κύμα, άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν ακόμη και 10 μέτρα μακριά! Ανάμεσα στα θύματα δεν υπάρχουν Έλληνες, σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Η στιγμή της έκρηξης έχει καταγραφεί σε συγκλονιστικά βίντεο ντοκουμέντο.

Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντινούπολη: 45 λεπτά περίμενε σε παγκάκι η γυναίκα πριν πυροδοτήσει τη βόμβα

Μελετημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια φαίνεται πως ήταν η βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη. Η μικροκαμωμένη γυναίκα με το παντελόνι παραλλαγής και τη μαύρη μαντίλα που θεωρείται η δράστης του μακελειού περίμενε καρτερικά πριν πυροδοτήσει η βόμβα και προκαλέσει την πολύνεκρη έκρηξη με τους έξι νεκρούς και τους 81 τραυματίες.   «Η γυναίκα κάθισε σε ένα ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντινούπολη: 45 λεπτά περίμενε σε παγκάκι η γυναίκα πριν πυροδοτήσει τη βόμβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κωνσταντινούπολη: Διεθνές σήμα από την Interpol – Ύποπτος για το μακελειό βρίσκεται στη Βουλγαρία

Σήμα προς τις γειτονικές προς την Τουρκία χώρες εξέδωσε η Interpol αναφορικά με έναν ύποπτο για την φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το σήμα της Interpol άτομο που φέρεται να έχει εμπλοκή στην έκρηξη που οδήγησε στο λουτρό αίματος στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στη Βουλγαρία και εξέδωσε σήμα στις γειτονικές χώρες, ανάμεσά τους και στην ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντινούπολη: Διεθνές σήμα από την Interpol – Ύποπτος για το μακελειό βρίσκεται στη Βουλγαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κωνσταντινούπολη: Μια γυναίκα από τη Σερβία στους τραυματίες της έκρηξης

Μία γυναίκα από την Σερβία βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς. «Στη σημερινή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, μία υπήκοος μας τραυματίστηκε. Πρόκειται για την τουρίστα Ντράγκανα Ρίστιτς από τη πόλη Νις. Φέρει τραύμα από θραύσματα στον ώμο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο όπου απόψε αναμένεται να χειρουργηθεί» ανέφερε ο Ντάτσιτς. Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς απέστειλε τηλεγράφημα συλλυπητηρίων στο ομόλογό του της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Αξιότιμε Πρόεδρε, αγαπητέ φίλε, έλαβα με ανησυχία την είδηση για την έκρηξη κατά την οποία σκοτώθηκαν αθώοι πολίτες, ενώ μεγάλος αριθμός τραυματίστηκε.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορείται ότι έβαλε τη βόμβα – Πώς εμπλέκει την Ελλάδα η Άγκυρα

Το όνομα της γυναίκας που κατηγορείται ότι έβαλε τη βόμβα και σκότωσε 6 ανθρώπους στον πεζόδρομο Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές Αρχές. Πρόκειται για την Ahlam Albashir, η οποία κατηγορείται ότι έδρασε με εντολή «τρομοκρατικής ομάδας του PKK με έδρα το Κομπάνι της Συρίας». Μάλιστα, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, λέγοντας πως αν δεν την είχαν πιάσει, θα είχε περάσει στη χώρα μας.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή που συλλαμβάνεται η ύποπτη για τη βόμβα

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την επιχείρηση σύλληψης της γυναίκας, την οποία οι τουρκικές Αρχές αναγνωρίζουν ως υπεύθυνη για την τρομοκρατική επίθεση στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Κωνσταντινούπλης, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι.Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την επιχείρηση σύλληψης της γυναίκας, την οποία οι τουρκικές Αρχές αναγνωρίζουν ως υπεύθυνη για την τρομοκρατική επίθεση στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Κωνσταντινούπλης, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι.Στο βίντεο φαίνονται ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας να μπαίνουν σε διαμέρισμα, να περνούν χειροπέδες στη γυναίκα και να κάνουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κωνσταντινούπολη: Ομολόγησε η γυναίκα που συνελήφθη για την βομβιστική επίθεση (vid)

Η νεαρή γυναίκα που συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη, είναι συριακής εθνικότητας και ομολόγησε την πράξη της.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού κατηγόρησε τα ξημερώματα της Δευτέρας το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) για την επίθεση που διαπράχθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους και τραυμάτισε πάνω από 80 άλλους. Η αστυνομία προέβη στη σύλληψη ενός ατόμου για την τοποθέτηση βόμβας στο σημείο, κατά τον κ. Σοϊλού. […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη η «γυναίκα με τα μαύρα» που φέρεται να έβαλε την βόμβα

Στο «κάδρο» το ΡΚΚΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Κωνσταντινούπολη: Αυτή είναι η βομβίστρια – Ομολόγησε την επίθεση

Οι τουρκικές Αρχές έδωσαν και επίσημα τα στοιχεία της βομβίστριας που αιματοκύλησε την Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Κυριακής, ενεργοποιώντας μία βόμβα στον κεντρικότερο δρόμο, Ιστικάλ. Επίσημη ανακοίνωση για την ταυτότητα της γυναίκας η οποία έχει συλληφθεί ως η βασική ύποπτη για την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη το μεσήμερι της Κυριακής από την οποία έχασαν τη ζωή […] Το άρθρο Κωνσταντινούπολη: Αυτή είναι η βομβίστρια – Ομολόγησε την επίθεση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tilegrafimanews.gr

«TURANDOT» της καρδιάς και της εξουσίας…

Γιατί όλοι θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές – Ο μισθός, τα επιδόματα και η… σύνταξη στα 63

Κανόνας προσευχής – Οι Ψαλμοί και το κομποσχοίνι

Σε σταυροδρόμι οι αγορές μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή

ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ-Η αφρικανική σκόνη στο μικροσκόπιο: Οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες των πνευμονολόγων – Τα ευρήματα

Εμείς, η Τουρκία και η Δύση συνολικά…