Το Twitter υποκλίνεται στη Βασιλική Κωνσταντινοπούλου: «Καθημερινοί ήρωες της ζωής»

14:36 - 14/11/2022

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου έκανε το Πανελλήνιο να δακρύσει όταν τερμάτισε πρώτη στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Και αυτό όχι μόνο γιατί πέτυχε τον στόχο της, αλλά γιατί πάλεψε κάθε λεπτό από τη μέρα που διαγνώστηκε με μυελώδες καρκίνωμα, το νίκησε και τελικά βρέθηκε να δακρύζει μαζί με τον σύζυγό της στη γραμμή τερματισμού για όσα κατάφερε. «Ξεκίνησα με το σκεπτικό πως ότι και να γίνει, θα τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, όποια κι αν ήταν η επίδοση μου», είπε η μαραθωνοδρόμος στον ΑΝΤ1. Αναφέρθηκε με θέρμη για τον κόσμο που βρισκόταν κατά μήκος της διαδρομής. «Πήρα πολλή μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο. Μου αρέσει να επικοινωνώ μαζί τους, τους χαιρετάω, τους χειροκροτώ κι εγώ». Και α

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στη Βασιλική Κωνσταντινοπούλου

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει όταν τερμάτισε πρώτη στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μαραθώνιος: Βασιλική Κωνσταντινοπούλου – Η μεγάλη πρωταγωνίστρια της ζωής

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, η 26χρονη κοπέλα που τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια. Απέδειξε ότι είναι μαχήτρια και στη ζωή αφού κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, καθώς πριν δύο χρόνια είχε διαγνωστεί με μυελοειδές καρκίνωμα του θυροειδούς. Στον δεύτερο μαραθώνιο της καριέρας της, η Βασιλική αναδείχθηκε νικήτρια, κάνοντας ατομικό […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας