Ματθίλδη Μαγγίρα: «Νίκησα την κατάθλιψη, είδα τον θάνατο κατάματα»

14:42 - 14/11/2022

Στην εκπομπή «Status» του ASTRA TV και τον Κωνσταντίνο Καμέα μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η γνωστή ηθοποιός σε μία από […] The post Ματθίλδη Μαγγίρα: «Νίκησα την κατάθλιψη, είδα τον θάνατο κατάματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματθίλδη Μαγγίρα: Την κατάθλιψη τη νίκησα – Είδα τον θάνατο κατάματα δύο φορές

Για την μάχη της με την κατάθλιψη, τον τρόπο που τη νίκησε αλλά και τις επιθανάτιες εμπειρίες που είχε, μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Status» του ASTRA TV. «Την κατάθλιψη θεωρώ ότι τη νίκησα και μπορώ να σου την ορίσω κιόλας: όταν αποσυνδέεσαι από την πραγματικότητά σου, τότε οδηγείσαι στην κατάθλιψη» εξηγεί η ηθοποιός. Όσο για το πώς την αντιμετώπισε, η Ματθίλδη Μαγγίρα εξομολογείται: «Στην αρχή έκανα σεμινάρια και ό,τι μπορείς να φανταστείς. Πήγα σε έναν ψυχίατρο, μου έδωσε χάπια. Έπεσαν πάνω μου η αδελφή μου και η κουμπάρα μου, η Θεοδώρα η Βουτσά, και μου είπαν “όχι, μην πάρεις χάπια”. Άρχισα να ψάχνομαι, γιατί κάτι έπρεπε να κάνω για τον εαυτό μου και για τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Την κατάθλιψη θεωρώ ότι τη νίκησα»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επιθανάτιες εμπειρίες και τη «μάχη» της με την κατάθλιψη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ματθίλδη Μαγγίρα: "Νίκησα την κατάθλιψη, είδα τον θάνατο κατάματα"

"Την ώρα που φεύγεις νιώθεις μία απίστευτη γαλήνη και ηρεμία. Δεν υπάρχει κανένας φόβος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο