Ματθίλδη Μαγγίρα: «Νίκησα την κατάθλιψη, είδα τον θάνατο κατάματα»
14:42 - 14/11/2022
Στην εκπομπή «Status» του ASTRA TV και τον Κωνσταντίνο Καμέα μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η γνωστή ηθοποιός σε μία από […]
The post Ματθίλδη Μαγγίρα: «Νίκησα την κατάθλιψη, είδα τον θάνατο κατάματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματθίλδη Μαγγίρα: Την κατάθλιψη τη νίκησα – Είδα τον θάνατο κατάματα δύο φορές
Για την μάχη της με την κατάθλιψη, τον τρόπο που τη νίκησε αλλά και τις επιθανάτιες εμπειρίες που είχε, μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Status» του ASTRA TV. «Την κατάθλιψη θεωρώ ότι τη νίκησα και μπορώ να σου την ορίσω κιόλας: όταν αποσυνδέεσαι από την πραγματικότητά σου, τότε οδηγείσαι στην κατάθλιψη» εξηγεί η ηθοποιός. Όσο για το πώς την αντιμετώπισε, η Ματθίλδη Μαγγίρα εξομολογείται: «Στην αρχή έκανα σεμινάρια και ό,τι μπορείς να φανταστείς. Πήγα σε έναν ψυχίατρο, μου έδωσε χάπια. Έπεσαν πάνω μου η αδελφή μου και η κουμπάρα μου, η Θεοδώρα η Βουτσά, και μου είπαν “όχι, μην πάρεις χάπια”. Άρχισα να ψάχνομαι, γιατί κάτι έπρεπε να κάνω για τον εαυτό μου και για τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜατθίλδη Μαγγίρα: «Την κατάθλιψη θεωρώ ότι τη νίκησα»
Η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επιθανάτιες εμπειρίες και τη «μάχη» της με την κατάθλιψη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜατθίλδη Μαγγίρα: "Νίκησα την κατάθλιψη, είδα τον θάνατο κατάματα"
"Την ώρα που φεύγεις νιώθεις μία απίστευτη γαλήνη και ηρεμία. Δεν υπάρχει κανένας φόβος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr