Τάσος Γιαννόπουλος: «Είμαι ψυχαναγκαστικός με τα πράγματα, βγάζουμε τα παπούτσια στην πόρτα»
17:56 - 14/11/2022
Ο Τάσος Γιαννόπουλος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, στο ξεκίνημα της εβδομάδα, και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […]
The post Τάσος Γιαννόπουλος: «Είμαι ψυχαναγκαστικός με τα πράγματα, βγάζουμε τα παπούτσια στην πόρτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Γιαννόπουλος: Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός, όταν πάω σπίτι βγάζω τα παπούτσια, βάζω πιτζάμες
“Τα παπούτσια τα βγάζουμε και οι δύο στην πόρτα. Εγώ είμαι τακτικός, εκείνη είναι ακατάστατη” ανέφερε ο Τάσος Γιαννόπουλος. Για τις απαιτήσεις που έχει σε μία συγκατοίκηση και το πόσο δύσκολος είναι μίλησε ο Τάσος Γιαννόπουλος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. «Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με ... Περισσότερα
To άρθρο Τάσος Γιαννόπουλος: Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός, όταν πάω σπίτι βγάζω τα παπούτσια, βάζω πιτζάμες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τάσος Γιαννόπουλος: «Είμαι ψυχαναγκαστικός, βγάζουμε τα παπούτσια στην πόρτα»
Ο Τάσος Γιαννόπουλος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, στο ξεκίνημα της εβδομάδα, και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά.
Διαβάστε το στο thebest.grΤάσος Γιαννόπουλος: Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με τα πράγματα να είναι όλα τακτοποιημένα
«Όταν πάω σπίτι βγάζω τα παπούτσια, βάζω πιτζάμες, τακτοποιώ τα ρούχα στη θέση τους στη ντουλάπα»
Διαβάστε το στο news.gr