Λουκία Παπαδάκη: «Η δεκαετία που διανύω είναι η πιο ξεκούραστη της ζωής μου»
18:20 - 14/11/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Λουκία Παπαδάκη. Η ηθοποιός ανέφερε
To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: «Η δεκαετία που διανύω είναι η πιο ξεκούραστη της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουκία Παπαδάκη: Η δεκαετία που διανύω είναι η πιο ξεκούραστη της ζωής μου
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού
Διαβάστε το στο Λουκία Παπαδάκη: Είμαι στην πιο ξεκούραστη δεκαετία της ζωής μου
Η αγαπημένη ηθοποιός, Λουκία Παπαδάκη, ήταν καλεσμένη στην παρέα της «Ελένης», και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της. «Με τη Λουκία Παπαδάκη γνωριζόμαστε πόσα χρόνια και κάθε φορά σε θυμάμαι να μου λες ότι και τον χειμώνα τα κάνεις τα μπάνια σου, εξού και το χρώμα», είπε η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόμενη ... Περισσότερα
To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: Είμαι στην πιο ξεκούραστη δεκαετία της ζωής μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Λουκία Παπαδάκη: «Η δεκαετία που διανύω είναι η πιο ξεκούραστη της ζωής μου»
Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τόνισε πως διανύει την πιο ξεκούραστη δεκαετία της ζωής της. Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, πως έχει αποδεχτεί τον εαυτό της, έτσι ακριβώς όπως είναι. «Αυτή η δεκαετία που διανύω είναι η πιο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr