Σοφία Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Είδαμε και στη συνέντευξή του ότι δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια»

08:36 - 15/11/2022

Στον αέρα του Happy Day, με τηλεφωνική σύνδεση, βγήκε σήμερα η Σοφία Παυλίδου, η οποία  χθες κρίθηκε αθώα για την […] The post Σοφία Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Είδαμε και στη συνέντευξή του ότι δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: Είδαμε και στη συνέντευξή του ότι δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια

Για την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη μίλησε σήμερα η Σοφία Παυλίδου. Σημειώνεται ότι η ηθοποιός κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της σωματικής βλάβης ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή σωματική βλάβη. «Εμένα δεν με αφορά η ποινή, το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή, έχει τα κριτήριά του και έβαλε μια ποινή. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια. Δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για τις επικίνδυνες σωματικές βλάβες που του είχα προκαλέσει»

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παυλίδου για Παπαγιάννη: "Είδαμε και στη συνέντευξή του ότι δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια"

"Αν μου είχε ζητήσει συγγνώμη και το είχαμε συζητήσει, δεν θα έκανα μήνυση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο