Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Ήμουν σε πολύ μεγάλη ταραχή»

10:00 - 15/11/2022

Με αφορμή τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, η Ελεονώρα To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Ήμουν σε πολύ μεγάλη ταραχή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η απάντησή του

Στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα», το πρωί της Τρίτης, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία αποκάλυψη. Στη διάρκεια του μαγκαζίνο, προβλήθηκε η συνάντηση που είχε η Βάνα Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τότε η Ελεονώρα Μελέτη είπε πως, με αφορμή την υπόθεση στον Κολωνό, έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και […] Το άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η απάντησή του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω instagram και εκείνος της απάντησε [βίντεο]

Επικοινωνία στο Instagram με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της