Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει»

13:22 - 15/11/2022

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ραμόνα Βλαντή. Η σχεδιάστρια και πρώην παίκτρια του My Style Rocks […] The post Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: Λέει ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει

Στο GNTM, τη Βίκυ Καγιά και τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying αναφέρθηκε στην κάμερα της Super Κατερίνα η Ραμόνα Βλαντή. Ο λόγος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks ήταν για ακόμα μια φορά αιχμητός. «Ας είμαι καυστική και αιχμηρή, που γράφουν και λένε, παρά να είμαι υποκρίτρια όπως οι περισσότεροι. Όλοι είναι με ένα χαμόγελο μπροστά απ’ την κάμερα. Από πίσω όμως; Εγώ πιστεύω πάντα ότι πίσω από μία διπλωματική φιγούρα κρύβεται μια γατούλα που βγάζει τα νύχια και γρατζουνάει» είπε για τη Βίκυ Καγιά. «Εγώ τη θαυμάζω την κ. Καγιά, δεν έχω τίποτα απολύτως μαζί της. Έχω με κάποια πράγματα που λέει, ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει. Δε νομίζω ότι θα ήθελε ποτέ να συνεργαστεί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει»

Η Ραμόνα Βλαντή έβαλε στο στόχαστρο για ακόμα μία φορά τη Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». «Όλοι είναι με...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ραμόνα Βλαντή: «Καρφώνει» ξανά τη Βίκυ Καγιά – «Θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει»

Η Ραμόνα Βλαντή έβαλε στο στόχαστρο για ακόμα μία φορά τη Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις που To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: «Καρφώνει» ξανά τη Βίκυ Καγιά – «Θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ραμόνα Βλαντή: «Η Βίκυ Καγιά λέει ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει»

Η Ραμόνα Βλαντή κάνει πάντα αιχμηρές δηλώσεις. Τις προηγούμενες ημέρες είχε αναφέρει ότι δεν θα αμφέβαλε αν η Βίκυ Καγιά ήταν το πρόσωπο που έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σε νέες τις δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η ίδια σχολίασε πάνω σε αυτό: «Όλοι είναι με ένα χαμόγελο μπροστά απ’ την κάμερα. Από πίσω όμως; […] The post Ραμόνα Βλαντή: «Η Βίκυ Καγιά λέει ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο