#Ραμόνα Βλαντή

Ραμόνα Βλαντή: Πάρτι υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά της – Φωτογραφίες

govastileto.gr
Ένα πάρτι υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά της οργάνωσε η Ραμόνα Βλαντή για τους φίλους της, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου. Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του My Style Rocks έγινε 40 ετών και το γιόρτασε μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Αθήνας. Η Ραμόνα Βλαντή υποδέχτηκε την παρέα της, ενώ ανάμεσα […]
20:00 02/03/2024

Ραμόνα Βλαντή: «Η Μέγκι Ντρίο ούτε απ’ έξω από το My Style Rocks δεν μπορεί να περάσει»

zappit.gr
Για τη Μέγκι Ντρίο και τη Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε η Ραμόνα Βλαντή, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών […] The post Ραμόνα Βλαντή: «Η Μέγκι Ντρίο ούτε απ’ έξω από το My Style Rocks δεν μπορεί να περάσει» appeared first on Zappit.
10:00 14/12/2023

Ραμόνα Βλαντή για Άγγελο Μπράτη: «Τον έχω πολύ ψηλά, δεν είναι στο επίπεδό του να λέει πως δεν με ξέρει»

govastileto.gr
Η Ραμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δήλωση του Άγγελου Μπράτη ότι… δεν τη γνωρίζει. Αρχικά, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Όντως δεν γνωριζόμαστε! Εγώ είμαι σίγουρη ότι δεν το εννοούσε έτσι, γιατί πράγματι δεν γνωριζόμαστε. Ξέρουμε όλοι το «ποιος είναι ο κύριος» ή «ποια είναι η κυρία» και […]
20:00 01/12/2023

Ραμόνα Βλαντή: «Κάνω μπλοκ ψεύτικα προφίλ που μιλάνε άσχημα για την καταγωγή και το επίπεδό μου»

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ραμόνα Βλαντή, η οποία το Σάββατο 25/11 βρέθηκε σε εκδήλωση To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: «Κάνω μπλοκ ψεύτικα προφίλ που μιλάνε άσχημα για την καταγωγή και το επίπεδό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 27/11/2023

Μέγκι Ντρίο για Ραμόνα Βλαντή: «Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτά που λέει; Μαζέψτε την»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο αναφέρθηκε στο χωρισμό της και φυσικά […] The post Μέγκι Ντρίο για Ραμόνα Βλαντή: «Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτά που λέει; Μαζέψτε την» appeared first on Zappit.
15:00 24/11/2023

Ραμόνα Βλαντή για Έλενα Γαλύφα: «Είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες, δεν έχει σχέση με τη μόδα»

tlife.gr
Η κόντρα ανάμεσα στις δυο γυναίκες φαίνεται πως συνεχίζεται, καθώς η Ραμόνα Βλαντή έκανε ξανά… δηλώσεις To άρθρο Ραμόνα Βλαντή για Έλενα Γαλύφα: «Είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες, δεν έχει σχέση με τη μόδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 16/11/2023

Έλενα Γαλύφα για Ραμόνα Βλαντή: «Ας της δώσουμε μια θέση να σταματήσει την εμπάθεια»

tlife.gr
Η Έλενα Γαλύφα απάντησε στην «επίθεση» που της έκανε η Ραμόνα Βλαντή, σχετικά με μια θέση To άρθρο Έλενα Γαλύφα για Ραμόνα Βλαντή: «Ας της δώσουμε μια θέση να σταματήσει την εμπάθεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 11/11/2023

Σοφία Χατζηπαντελή: Η άκομψη χειρονομία στη Ραμόνα Βλαντή και η αντίδρασή της

govastileto.gr
Πριν από λίγες ημέρες η Ραμόνα Βλαντή επέστρεψε στο πλατό του «My Style Rocks», έξι χρόνια μετά τη μεγάλη νίκη της, ως guest κριτής. Ωστόσο η παρουσία της στο ριάλιτι φαίνεται να μην χαροποίησε καθόλου τη Σοφία Χατζηπαντελή. Στα επεισόδια, της Παρασκευής (27/10) και της Δευτέρας (30/10) η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του […]
11:00 02/11/2023

Ραμόνα Βλαντή: Η απάντηση στην άκομψη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My style rocks

okmag.gr
Η Ραμόνα Βλαντή συγκινήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την αγάπη που πήρε από τον κόσμο που παρακολουθεί το My style rocks όταν επέστρεψε σε αυτό και κάθισε στην κριτική επιτροπή δίπλα στη Σοφία Χατζηπαντελή. «Ο κόσμος με συγκίνησε. Στο πρώτο επεισόδιο έκλαιγα. Ένιωσα δικαίωση. Όλη αυτή η αγάπη με “έλιωσε”», ανέφερε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». […] The post Ραμόνα Βλαντή: Η απάντηση στην άκομψη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My style rocks appeared first on OK! Magazine.
14:58 01/11/2023

Ραμόνα Βλαντή: «Τα μοντέλα είναι κρεμάστρες, δεν είναι τόσο σχετικά με τη μόδα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Ραμόνα Βλαντή, η οποία μίλησε για το My Style […] The post Ραμόνα Βλαντή: «Τα μοντέλα είναι κρεμάστρες, δεν είναι τόσο σχετικά με τη μόδα» appeared first on Zappit.
09:00 01/11/2023

To Τwitter θέλει τη Ραμόνα στο My Style Rocks:Η χειρονομία της Χατζηπαντελή & η απάντηση της Βλαντή

queen.gr
Η είσοδος της Ραμόνα Βλαντή στο My Style Rocks μπορεί να ανέβασε τα νούμερα της εκπομπής, δεν χαροποίησε όμως καθόλου την Σοφία Χατζηπαντελή. Πάντως το κοινό στο Twitter και το Instagram ζητά την παραμονή της πρώτης νικήτριας ever του My Style Rocks.Περισσότερα...
13:09 31/10/2023

My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα σε Ραμόνα Βλαντή και Σοφία Χατζηπαντελή – «Εγώ νόμιζα ότι έχεις χιούμορ αλλά…»

neolaia.gr
Παρεξηγήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή από το σχόλιο που έκανε για εκείνη η Ραμόνα Βλαντή, η οποία ήταν guest κριτής στο My Style Rocks
16:46 30/10/2023

Η Ραμόνα Βλαντή «απάντησε» για την Σοφία Χατζηπαντελή με το βλέμμα της

zappit.gr
Την Ραμόνα Βλαντή συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε εκδήλωσε και ρωτήθηκε για την guest εμφάνισή της στο My Style Rocks. «Να […] The post Η Ραμόνα Βλαντή «απάντησε» για την Σοφία Χατζηπαντελή με το βλέμμα της appeared first on Zappit.
11:00 28/10/2023

Η Ραμόνα Βλαντή επέστρεψε στο My Style Rocks 6 χρόνια μετά τη νίκη της και στο Twitter/X αποθεώθηκε

queen.gr
«Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος» έγραψε η Ραμόνα Βλαντή που μπήκε ως guest κριτής στο My Style Rocks κι οι fans του διαγωνισμού θέλουν να γίνει μόνιμη στον διαγωνισμό.Περισσότερα...
20:09 27/10/2023

Ραμόνα Βλαντή: «Κόλαφος» για τη Σοφία Χατζηπαντελή – «Δίνουμε ψωμί σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν»

tlife.gr
Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Ραμόνα Βλαντή, η οποία το βράδυ της Τρίτης To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: «Κόλαφος» για τη Σοφία Χατζηπαντελή – «Δίνουμε ψωμί σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 17/10/2023

My style Rocks: Νέα κόντρα στην τηλεόραση – Η Ραμόνα Βλαντή πετσοκόβει την Σοφία Χατζηπαντελή

koolnews.gr
Στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η Ραμόνα Βλαντή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη γνώση της Σοφίας Χατζηπαντελή σε θέματα μόδας. “Με ενοχλεί που η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρει καθόλου από μόδα. Εμένα αυτό με σκοτώνει. Είναι κάτι διαφορετικό, το καταλαβαίνω, αλλά δεν γίνεται να μη ξέρεις από μόδα”, δήλωσε η Βλαντή […] The post My style Rocks: Νέα κόντρα στην τηλεόραση – Η Ραμόνα Βλαντή πετσοκόβει την Σοφία Χατζηπαντελή appeared first on Koolnews.gr.
06:58 26/09/2023

Ραμόνα Βλαντή για Μέγκι Ντρίο: Δεν γνωρίζω, δεν σχολιάζω

Newsit
«Με ενοχλεί που η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρει καθόλου από μόδα», λέει η Ραμόνα Βλαντή. Δηλώσεις στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έκανε η Ραμόνα Βλαντή, όπου απάντησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή, το Shopping Star και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στη Μέγκι Ντρίο. «Με ενοχλεί που η ... Περισσότερα To άρθρο Ραμόνα Βλαντή για Μέγκι Ντρίο: Δεν γνωρίζω, δεν σχολιάζω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 25/09/2023

Ραμόνα Βλαντή: «Με ενοχλεί που η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρει καθόλου από μόδα»

zappit.gr
Η Ραμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη, όπου απάντησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή, το […] The post Ραμόνα Βλαντή: «Με ενοχλεί που η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρει καθόλου από μόδα» appeared first on Zappit.
11:00 25/09/2023

Ραμόνα Βλαντή: «Θα τα πάει μια χαρά η Ηλιάνα, μη σου πω και καλύτερα από τη Βίκυ Καγιά»

neolaia.gr
Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Ραμόνα Βλαντή για την παρουσίαση του «Shopping Star» και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
10:46 22/09/2023

Μέγκι Ντρίο για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα και σνομπ»

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία απάντησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και τη Ραμόνα Βλαντή. «Έχω μάθει να βλέπω σε εκπομπές μόδας φινετσάτα άτομα. Η Σοφία Χατζηπαντελή μου θυμίζει τη Rihanna. Δεν μου αρέσει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Χατζηπαντελή στην τηλεόραση. Απορώ γιατί έχουν ακόμα […]
17:00 20/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load