Άκυρο το φιλικό του Άρη με τη Νότιγχαμ

16:12 - 15/11/2022

Δεν προχώρησε το φιλικό του Άρη με τη Νότιγχαμ, με τους κίτρινους να ψάχνουν αντίπαλο για να δώσουν ακόμη ένα φιλικό. Οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές για να δώσουν φιλικό παιχνίδι στο διάστημα της διακοπής, όμως ο Θεόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να μην προχωρήσει και να “κόψει” αυτή την προοπτική. Η ομάδα αναζητά τουλάχιστον ακόμη […] The post Άκυρο το φιλικό του Άρη με τη Νότιγχαμ first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στις 10 Δεκεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», 3.5 χρόνια μετά την πρώτη τους φορά

Διαβάστε το στο in.gr

Αλλάζει ώρα το φιλικό του Άρη με τη Χάιφα

Σε αλλαγή ώρας του φιλικού αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στις 4 Δεκεμβρίου, θα προχωρήσει ο Άρης, καθώς την ίδια μέρα και ώρα αγωνίζεται και η ομάδα μπάσκετ των κιτρινόμαυρων.  The post Αλλάζει ώρα το φιλικό του Άρη με τη Χάιφα appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10/12, 19:00).

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Άρης: «Άκυρο» Καρυπίδη για το φιλικό με την Νότιγχαμ

Ανατροπή δεδομένων για την διεξαγωγή φιλικού του Άρη με την Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί!  

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Με απόφαση Καρυπίδη «κόπηκε» το φιλικό του Άρη με την Νότιγχαμ

Με απόφαση Καρυπίδη «κόπηκε» το φιλικό του Άρη με την Νότιγχαμ 15/11/2022 «Άκυρο» στην Νότιγχαμ Φόρεστ αναφορικά με την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατά την διάρκεια της διακοπής λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου, φαίνεται πως έριξε ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Ο Άρης βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου για την τέλεση μιας σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, φαίνεται πως αποφάσισε αιφνιδιαστικά να «κόψει» αυτό το ενδεχόμενο και να ακυρώσει κάθε σκέψη να φέρει την ομάδα της Premier League στην Θεσσαλονίκη. Με δεδομένο ότι ο Άρης έχει κλείσει ήδη ένα

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αλλαγή ώρας στο φιλικό του Άρη με τη Μακάμπι Χάιφα

Αλλαγή ώρας στο φιλικό του Άρη με τη Μακάμπι Χάιφα 16/11/2022 Στις 18:30 και όχι στις 17:00, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα γίνει το φιλικό παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου. Η ενημέρωση του Άρη: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι άλλαξε η ώρα έναρξης του φιλικού με την Μακάμπι Χάιφα στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/12). Το παιχνίδι με την ισραηλινή ομάδα θα ξεκινήσει στις 18:30 αντί στις 17:00, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά".

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»