#Θεόδωρος Καρυπίδης

Άρης: Συμφωνία Γκάλη – Καρυπίδη για την μπουτίκ

thessports.gr
Ο θρύλος του μπασκετικού Άρη, Νίκος Γκάλης θα έχει την δική του μπουτίκ στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, καθώς επήλθε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα των «Κιτρινόμαυρων», Θεόδωρο Καρυπίδη. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, είχε μια διαφορετική συνάντηση στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Χθες Παρασκευή (24/11/23), είχε συνάντηση με τον […] The post Άρης: Συμφωνία Γκάλη – Καρυπίδη για την μπουτίκ first appeared on ThesSports.
18:53 25/11/2023

Πρόστιμο σε Καρυπίδη από ΕΠΟ, απαλλαγή για την ΠΑE Άρης

pressaris.gr
Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 16 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, σχετικά με όσα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο Αναλυτικά η απόφαση: “Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις. Επιβάλλει στον Θεόδωρο Καρυπίδη, […] The post Πρόστιμο σε Καρυπίδη από ΕΠΟ, απαλλαγή για την ΠΑE Άρης appeared first on pressaris.gr.
15:09 13/10/2023

Άρης – Θόδωρος Καρυπίδης: Απειλές εναντίον του εξετάζουν οι αρχές

Newsit
Στο “στόχαστρο” αγνώστων έχει βρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, με την υπόθεση να εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Ο Καρυπίδης φέρεται να δέχεται απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνό του, ενώ δύο άνδρες, που εικάζεται ότι είναι οπαδοί αντίπαλης ομάδας του Άρη, έγραψαν υβριστικά συνθήματα έξω από το σπίτι του ... Περισσότερα To άρθρο Άρης – Θόδωρος Καρυπίδης: Απειλές εναντίον του εξετάζουν οι αρχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:18 05/05/2023

Υβριστικά συνθήματα στο σπίτι του Καρυπίδη

fosonline.gr
Άγνωστοι με κουκούλες έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα στον τοίχο του σπιτιού που διαμένει ο πρόεδρος του Άρη Θεόδωρος Καρυπίδης στη Γλυφάδα
18:22 05/05/2023

Και ο Καρτπίδης στο χορό των ανακοινώσεων κατά του Μπαλτάκου

aek1924.gr
Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης καταφέρεται εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ. Μετά την ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ που έκανε λόγο για πραξικόπημα του Τάκη Μπαλτάκου, σειρά πήρε ο Άρης και ο Θεόδωρος Καρυπίδης να επιτεθούν στον πρόεδρο της ΕΠΟ αναφορικά με την αυριανή συνάντηση των ομάδων με τον αρχιδιαιτητή […] The post Και ο Καρτπίδης στο χορό των ανακοινώσεων κατά του Μπαλτάκου appeared first on AEK1924.gr.
20:56 26/03/2023

Καρυπίδης για τα 109 χρόνια του Άρη: «Να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Καρυπίδης για τα 109 χρόνια του Άρη: «Να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει» (ΦΩΤΟ) 25/03/2023 Ο Θεόδωρος Καρυπίδης με ανάρτησή του στα social media, ευχήθηκε για τα 109 χρόνια του Άρη δίνοντας και μια υπόσχεση να οδηγήσει τον σύλλογο εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Η δημοσίευσή του: «109 χρόνια προσφοράς, 109 χρόνια δράσης και αγώνων, 109 χρόνια περηφάνειας. Άρης. Ένας σύλλογος, μια οικογένεια, μια ομάδα σύμβολο για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Το μεγαλείο σου Άρη δεν έχει τελειωμό. Η 25η Μαρτίου μας γεμίζει με περηφάνεια. Γιορτάζει η Ελλάδα μας, γιορτάζει και ο Άρης μας. Αυτή η μέρα μας δίνει δύναμη και πίστη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια ν
17:36 25/03/2023

Απίστευτη καταγγελία Άρη για Μπαλτάκο

Newsit
Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε μία καταγγελία για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, λίγη ώρα μετά το φινάλε του επεισοδιακού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Καρυπίδης μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, αναφέροντας τα παράπονά του για τη διαιτησία, με τον ίδιο να ... Περισσότερα To άρθρο Απίστευτη καταγγελία Άρη για Μπαλτάκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:56 19/03/2023

Δίκη Άλκη: Ράγισε καρδιές η κατάθεση της αδερφής του: «Δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι – Δεν είχε βρίσει ποτέ»

in.gr
Στην αίθουσα βρίσκονται οι γονείς του Άλκη, ενώ τη διαδικασία παρακολουθεί σήμερα και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης,
11:26 26/01/2023

Δολοφονία Άλκη: Η κατάθεση της αδερφής του

filathlos.gr
Δολοφονία Άλκη: Η κατάθεση της αδερφής του 26/01/2023 Με την κατάθεση της αδελφής του Άλκη Καμπανού συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή που έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Χαριλάου. Κατά τη σύντομη εξέτασή της, η 22χρονη Μαρία Καμπανού αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του αδελφού της, τον οποίο περιέγραψε ως ήσυχο παιδί που δεν εμπλεκόταν ποτέ σε καβγάδες: "Αντιμετώπιζε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική", ανέφερε, τονίζοντας ότι μεγάλωσε σε μία οικογένεια που τού έδωσε αγάπη και τού δίδαξε να σέβεται τους ανθρώπους. "Δεν θυμάμαι κάποιο περιστα
11:20 26/01/2023

Δίκη Καμπανού: «Δεν είχε σηκώσει χέρι - Δεν είχε βρίσει ποτέ» κατέθεσε η αδελφή του Άλκη

Skai.gr
Στην αίθουσα βρίσκονται οι γονείς του Άλκη, ενώ τη διαδικασία παρακολουθεί σήμερα και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης, που κάθεται στην ίδια σειρά με τους γονείς του 19χρονου
10:58 26/01/2023

Το μήνυμα του Θόδωρου Καρυπίδη στους οπαδούς του Άρη (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το μήνυμα του Θόδωρου Καρυπίδη στους οπαδούς του Άρη (ΦΩΤΟ) 22/01/2023 Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μανού Γκαρθία, ο οποίος πέτυχε χατ ρικ, ο Άρης επικράτησε με 3-0 του Βόλου για τη 19η αγωνιστική της Super League 1, ξεπερνώντας τον στην 5η θέση της βαθμολογίας! Λίγο αργότερα, ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων», Θεόδωρος Καρυπίδης, έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας ώστε να την στηρίξουν. «Στηρίξτε την ομάδα. Αγκαλιάστε την. Συσπειρωθείτε γύρω της», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο ισχυρός άνδρας του Άρη, ως λεζάντα σε μια δική του φυτογραφία. Δείτε το ποστάρισμα:    
00:06 22/01/2023

Άρης: Ο Θεόδωρος Καρυπίδης παρέθεσε δείπνο στην ομάδα

Newsit
Ο Θεόδωρος Καρυπίδης παρέθεσε δείπνο στους παίκτες του Άρη, δείχνοντας τη στήριξη του στην ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (18/1) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ο Άρης παρέμεινε στην Αθήνα, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και πάλι στο Φάληρο για ... Περισσότερα To άρθρο Άρης: Ο Θεόδωρος Καρυπίδης παρέθεσε δείπνο στην ομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:20 16/01/2023

Καρυπίδης: «Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε απ’ την διαιτησία» (VID)

aek1924.gr
Ο ισχυρός άντρας του Άρη, παραχωρώντας συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και ότι ο Παναθηναϊκός έχει ευνοηθεί απ’ την διαιτησία. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους Betarades και στο δεύτερο μέρος της, αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και […] The post Καρυπίδης: «Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε απ’ την διαιτησία» (VID) appeared first on AEK1924.gr.
22:18 31/12/2022

Από τη μία Νταρίντα, από την άλλη Μπράμπετς!

thessports.gr
Ο Θεόδωρος Καρυπίδης περιμένει από Δευτέρα (12/12) τον Βλάντιμιρ Νταρίντα στην Αθήνα, μαζί με τον μάνατζερ του, ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Άρη. Ο Τσέχος είναι το πρώτο μέτωπο που θέλουν να κλείσουν οι “κιτρινόμαυροι”, χωρίς να είναι το μοναδικό που θα κληθούν να διευθετήσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο μάνατζερ […] The post Από τη μία Νταρίντα, από την άλλη Μπράμπετς! first appeared on ThesSports.
10:34 09/12/2022

Άκυρο το φιλικό του Άρη με τη Νότιγχαμ

thessports.gr
Δεν προχώρησε το φιλικό του Άρη με τη Νότιγχαμ, με τους κίτρινους να ψάχνουν αντίπαλο για να δώσουν ακόμη ένα φιλικό. Οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές για να δώσουν φιλικό παιχνίδι στο διάστημα της διακοπής, όμως ο Θεόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να μην προχωρήσει και να “κόψει” αυτή την προοπτική. Η ομάδα αναζητά τουλάχιστον ακόμη […] The post Άκυρο το φιλικό του Άρη με τη Νότιγχαμ first appeared on ThesSports.
16:12 15/11/2022

Καταδικάστηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης της ΠΑΕ Άρης

dete.gr
Ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη, για πράξεις που του αποδόθηκαν ότι τέλεσε σε αγώνα της ομάδας του στη Βέροια, κόντρα στην τοπική ομάδα, τον Ιανουάριο του 2018, για το πρωτάθλημα της τότε Φούτμπολ Λιγκ. Σύμφωνα με την ετυμηγορία του […]
16:54 28/09/2022

Στην κορυφή της ατζέντας ο προπονητής

thessports.gr
Το κεφάλαιο νέος προπονητής παραμένει στην κορυφή της ατζέντας των ανθρώπων του Άρη και πλέον φαίνεται πως το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία του. Αναμένεται να γίνει η τελική επιλογή και να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις πολλές περιπτώσεις που υπάρχουν στο τραπέζι, ο Θεόδωρος Καρυπίδης ξεχωρίζει μία ακόμα τις τελευταίες […] The post Στην κορυφή της ατζέντας ο προπονητής first appeared on ThesSports.
09:18 07/09/2022

Στην προπόνηση του Άρη ο Καρυπίδης, τι ζήτησε από τους παίκτες

filathlos.gr
Στην προπόνηση του Άρη ο Καρυπίδης, τι ζήτησε από τους παίκτες 02/09/2022 Ο Άρης βρίσκεται σε περίοδο ανασύνταξης μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και όσο αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και τον αντικαταστάτη του Χερμάν Μπούργος, ο Θεόδωρος Καρυπίδης φρόντισε να δώσει το σύνθημα στους παίκτες της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη στο Νέο Ρύσιο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (4/9, 21:30), στον οποίο καλούνται να αντιδράσουν. «Δεν θέλω να έχετε στο μυαλό σας τίποτα άλλο εκτός από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πρ
19:38 02/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load