Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο λόγος που έκανα coming out ήταν μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου»
21:16 - 15/11/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Esquire και τη δημοσιογράφο Ραφαέλλα Ράλλη παραχώρησε ο
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο λόγος που έκανα coming out ήταν μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: «Έκανα coming out μετά από μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Esquire...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Καπουτζίδης: «Έκανα coming out επειδή…» – Η εξομολόγηση του ηθοποιού
«Καμιά φορά όταν με χαιρετάνε κάποιοι στο δρόμο...»
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: «Έκανα coming out μετά από μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Esquire μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να κάνει coming out. Ο δημοφιλής ηθοποιός...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Έκανα coming out μετά από μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου»
Στο περιοδικό Esquire και στην Ραφαέλα Ράλλη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να κάνει coming out. Ο δημοφιλής ηθοποιός παράλληλα μίλησε για τη σειρά Σαββατογεννημένες και το πως θέλει η πορεία του στο χώρο της υποκριτικής να είναι σαν αυτή της Ελένης Ράντου.
Στο περιοδικό Esquire και στην Ραφαέλα Ράλλη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να κάνει coming out. Ο δημοφιλής ηθοποιός παράλληλα μίλησε για τη σειρά Σαββατογεννημένες και το πως θέλει η πορεία του στο χώρο της υποκριτικής να είναι σαν αυτή της Ελένης Ράντου. Είχα σχετικά πρόσφατα μία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Έκανα coming out μετά από μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου»
Στο περιοδικό Esquire και στην Ραφαέλα Ράλλη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε για το λόγο που αποφάσισε […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Έκανα coming out μετά από μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Καπουτζίδης: Έκανα coming out μετά από μια συζήτηση με τον τότε σύντροφό μου
Η φράση του πρώην συντρόφου του που τον έκανε να καταλάβει ότι έπρεπε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του: "Την επόμενη ημέρα έκανα coming out".
Διαβάστε το στο thetoc.gr