Η Μαριλένα Ράδου μιλά για την κατάψυξη ωαρίων: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το καλό που έκανα»
00:38 - 16/11/2022
Η Μαριλένα Ράδου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show. Η ηθοποιός μίλησε
To άρθρο Η Μαριλένα Ράδου μιλά για την κατάψυξη ωαρίων: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το καλό που έκανα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριλένα Ράδου: Έκανα κατάψυξη ωαρίων για να έχω μια εναλλακτική, αν δεν έρθει με τον φυσικό τρόπο ένα παιδί
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε στο πλατό του «The 2Night Show» της Τρίτης (15/11) τη Μαριλένα Ράδου. Η όμορφη «δικαστίνα», που φέρνει τα πάνω-κάτω στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», μίλησε για την πορεία της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωή της. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι η ηθοποιός ήταν πολύ ατίθαση τα παιδικά της χρόνια παρότι ο πατέρας της είχε εκπαιδευτήρια. Ωστόσο, από τη στιγμή που πήγε να σπουδάσει στην Άρτα, άλλαξε εντελώς. «Ήμουν στρουμπουλό μωρό και όλοι με δάγκωναν και εγώ νόμιζα ότι έτσι εκφράζεται η αγάπη. Όταν πήγα στο νηπιαγωγείο δάγκωνα όλα τα παιδάκια από την αγάπη. Όταν έφυγα και έμεινα μόνη μου στην Άρτα, έγινε η μετάλλαξη. Η φοιτητική ζ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr