Πώς σώθηκε η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη- Επιστρέφει οδικώς στη Θεσσαλονίκη
01:02 - 16/11/2022
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει οδικώς, το απόγευμα της Τρίτης, η κοπέλα που βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες από την έκρηξη που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Χειρουργήθηκε η 39χρονη που τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
Η 39χρονη που έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη μπήκε στο χειρουργείο και πλέον προσπαθεί να αφήσει πίσω τον εφιάλτη που έζησε στην Κωνσταντινούπολη. Η ίδια λέει ότι θα πάει ξανά στην Τουρκία… Σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση θραύσματος και σε αποκατάσταση κατάγματος κνήμης υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης η 39χρονη, η οποία τραυματίστηκε στην ... Περισσότερα
To άρθρο Θεσσαλονίκη: Χειρουργήθηκε η 39χρονη που τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Χειρουργήθηκε με επιτυχία η 39χρονη που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΕπιτυχημένη η επέμβαση στην 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε από τη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η 39χρονη που τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον, η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Η Άννα Δεπώλα, έφτασε το βράδυ της Τρίτης με τουρκικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Αμέσως, πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή της στην Ορθοπαιδική
Το άρθρο Επιτυχημένη η επέμβαση στην 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε από τη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΘεσσαλονίκη: Χειρουργήθηκε η 39χρονη που τραυματίστηκε κατά τη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη θραύσματος στο κάτω άκρο και κατάγματος κνήμης
Διαβάστε το στο news.grΕυχάριστα νέα για την 39χρονη που τραυματίστηκε στην έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
Ευχάριστα νέα για την 39χρονη που τραυματίστηκε στην έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
16/11/2022
Επιτυχής ήταν η επέμβαση στο πόδι της 39χρονης στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για την αφαίρεση θραύσματος από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη. H επέμβαση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
«Μπαμπά, είμαι πολύ τυχερή γιατί τώρα δεν θα ζούσα. Ήμουν έξι μέτρα μακριά από τη βόμβα που έσκασε και για καλή μου τύχη και δυστυχώς κακή τύχη των άλλων ανθρώπων που σκοτώθηκαν, ήταν μπροστά μου μία οικογένεια και το ωστικό κύμα της βόμβας χτύπησε και σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους και εγώ ήμουν από πίσω τους. Άμα δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι, θα σκοτωνόμουν. Και τη γλίτωσα μόνο με το τρ
Διαβάστε το στο filathlos.gr