Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

14:34 - 16/11/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έκανε και μια αινιγματική δήλωση για […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αννίτα Ναθαναήλ: Είμαι μονή, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην «Ελένη» για τις δύο της κόρες που σπουδάζουν πλέον στο Λος Άντζελες αλλά και για τους χωριστούς δρόμους που αποφάσισε να πάρει με τον Κρις Χάμπερτ. «Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες, η μικρή είναι στο πρώτο ... Περισσότερα To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: Είμαι μονή, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αννίτα Ναθαναήλ: Είμαι πολύ μόνη – Εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως η ίδια και ο σύζυγος της Κρις Χάμπερτ, έχουν διαχωρίσει τις ζωές τους, με αποτέλεσμα να αισθάνεται μόνη. «Γενικότερα είμαι πάρα πολύ μόνη. Διότι εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον λίγο διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα. Οπότε έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα καθημερινά και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου και πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι τώρα δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις. Είμαστε λίγο… ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, αναφέρθηκε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έκανε και μια αινιγματική δήλωση για τον σύζυγό της, Κρις.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι μονή, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

Η Αννίτα Ναθαναήλ άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.Η Αννίτα Ναθαναήλ άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.Η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε πως οι δυο της κόρες έχουν φύγει από το σπίτι και πλέον σπουδάζουν πλέον στο Los Angeles, αλλά αναφέρθηκε και στους χωριστούς δρόμους που αποφάσισε να πάρει με τον σύζυγός […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι μονή, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

Η Αννίτα Ναθαναήλ άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά για To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι μονή, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Eίμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις διαχωρίσαμε τις ζωές μας μετά από 22 χρόνια γάμου

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τους χωριστούς δρόμους που αποφάσισε να πάρει με τον Κρις Χάμπερτ

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες»

Διαβάστε το στο news.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η αινιγματική δήλωση για τον σύζυγό της – “Είμαι μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας”

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και μεταξύ άλλων έκανε μια αινιγματική δήλωση για τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ. “Η φωλιά μας έχει αδειάσει, αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: Η αινιγματική δήλωση για τον σύζυγό της – “Είμαι μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πολύ μόνη. Εγώ κι ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

Η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε σε συνέντευξή της ότι εκείνη και ο σύζυγός της Κρις Χάμπερτ έχουν διαχωρίσει τις ζωές τους. «Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη είναι ήδη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πολύ μόνη. Εγώ κι ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»