#Αννίτα Ναθαναήλ

Αννίτα Ναθαναήλ: «Κόντεψα να μείνω ανάπηρη από ιατρικό λάθος»

zappit.gr
Συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: «Κόντεψα να μείνω ανάπηρη από ιατρικό λάθος» appeared first on Zappit.
15:00 14/03/2024

Αννίτα Ναθαναήλ: Κόντεψα να χάσω το πόδι μου από ιατρικό λάθος

thebest.gr
Η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας». Η επιχειρηματίας μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το ιατρικό λάθος που παραλίγο να της στοιχίσει το πόδι της.
03:00 21/11/2023

Αννίτα Ναθαναήλ: Η σοκαριστική αποκάλυψη για το ιατρικό λάθος που παραλίγο να της στοιχίσει το πόδι της

tlife.gr
Για το ιατρικό λάθος που παραλίγο να της στοιχίσει το πόδι της μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: Η σοκαριστική αποκάλυψη για το ιατρικό λάθος που παραλίγο να της στοιχίσει το πόδι της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 19/11/2023

Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: «Κόντεψα να χάσω το πόδι μου από ιατρικό λάθος»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν σήμερα η Αννίτα Ναθαναήλ. Η επιχειρηματίας μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για […] The post Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: «Κόντεψα να χάσω το πόδι μου από ιατρικό λάθος» appeared first on Zappit.
10:00 19/11/2023

Παλιοσπύρου:Το ταξίδι στην Κροατία με την Αννίτα Ναθαναήλ, η αλλαγή & η αποκατάσταση των μαλλιών της

astrology.gr
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια mini απόδραση στην Κροατία με την αγαπημένη της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ αλλά η επιστροφή της «έκρυβε» μια αλλαγή στην…
16:28 27/09/2023

Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: «Ήμουν καθηλωμένη στο κρεβάτι 44 μέρες, πέρασα και περνάω δύσκολα»

tlife.gr
Η Αννίτα Ναθαναήλ, σε μία κατάθεση ψυχής στη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά και στο Breakfast @ Star, To άρθρο Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: «Ήμουν καθηλωμένη στο κρεβάτι 44 μέρες, πέρασα και περνάω δύσκολα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 07/07/2023

Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: «Οι πόνοι ήταν φρικτοί, το πόδι μου άρχισε να μαυρίζει και να καίγεται»

zappit.gr
Μία σοκαριστική εξομολόγηση κάνει η Αννίτα Ναθαναήλ στην κάμερα του Breakfast@Star, αποκαλύπτοντας τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε και συνεχίζει να […] The post Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: «Οι πόνοι ήταν φρικτοί, το πόδι μου άρχισε να μαυρίζει και να καίγεται» appeared first on Zappit.
10:00 07/07/2023

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με ανοιξιάτικη εμφάνιση συναντήθηκε ξανά μετά από καιρό με την Αννίτα Ναθαναήλ

queen.gr
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ μπορεί να γνωρίστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά δημιούργησαν μια πολύ δυνατή φιλία.Περισσότερα...
11:38 25/05/2023

Αννίτα Ναθαναήλ: Στην Αμερική με τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ

okmag.gr
Η Αννίτα Ναθαναήλ ταξίδεψε με τον σύζυγό της Κρις Χάμπερτ στο Λος Άντζελες όπου σπουδάσουν οι δυο κόρες τους. Η επιτυχημένη επιχειρηματίας μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην εκπομπή «Ελένη», για τη σχέση της με τον Κρις Χάμπερτ και για τους χωριστούς δρόμους που έχουν πάρει. Με τον σύζυγό της είναι παντρεμένη πάνω από 20 χρόνια. Η Αννίτα […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: Στην Αμερική με τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ appeared first on OK.
11:30 19/11/2022

Αννίτα Ναθαναήλ: Βραδινή έξοδος με την Έλλη Αγγελιδάκη και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου

okmag.gr
Girl’s night out για την Αννίτα Ναθαναήλ, την Έλλη Αγγελιδάκη και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου. Οι τρεις γυναίκες παρακολούθησαν την επίδειξη του Τάσσου Μητρόπουλου για την AXDW την περασμένη Κυριακή. Η βραδιά τους συνεχίστηκε με φαγητό και κρασί στο ιταλικό εστιατόριο Cavaliere όπου είναι συνέταιρος ο σύζυγος της Έλλης Αγγελιδάκη. Χαμογελαστές και ευδιάθετες οι τρεις γυναίκες […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: Βραδινή έξοδος με την Έλλη Αγγελιδάκη και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου appeared first on OK.
14:40 17/11/2022

Αννίτα Ναθαναήλ: Είμαι μόνη, κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις

NewsBomb
Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τις δύο της κόρες που σπουδάζουν πλέον στο Λος Άντζελες αλλά και για τους χωριστούς…Περισσότερα...
19:26 16/11/2022

Αννίτα Ναθαναήλ: 5+1 φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές με τον σύζυγό της Κρις Χάμπερτ

okmag.gr
Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μια υπέροχη μητέρα, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και πρόσφατα, έχοντας γίνει ο φύλακας άγγελος της Ιωάννας Παλαιοσπύρου, έχει φανεί πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είναι. Στην Αννίτα αρέσει να βοηθάει όποιον έχει ανάγκη και η εμπιστοσύνη που της έδειξε από την αρχή η Ιωάννα λέει πολλά. Η Αννίτα το μεσημέρι της […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: 5+1 φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές με τον σύζυγό της Κρις Χάμπερτ appeared first on OK.
19:26 16/11/2022

Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έκανε και μια αινιγματική δήλωση για […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας» appeared first on Zappit.
14:34 16/11/2022

Η Αννίτα Ναθαναήλ ποζάρει με την κόρη της και δηλώνει «περήφανη μαμά» στην τοποθεσία Καλιφόρνια

queen.gr
Η Τερέζα Χάμπερτ ξεκίνησε τις σπουδές της στην Αμερική και οι γονείς της βρέθηκαν στο πλευρό της για να τη στηρίξουν.Περισσότερα...
16:04 01/09/2022

Αννίτα Ναθαναήλ: Στην Αμερική με την κόρη της, Τερέζα Χάμπερτ για την πρώτη της μέρα στο Πανεπιστήμιο

tlife.gr
Η Αννίτα Ναθαναήλ δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για την κόρη της, καθώς η To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: Στην Αμερική με την κόρη της, Τερέζα Χάμπερτ για την πρώτη της μέρα στο Πανεπιστήμιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:34 31/08/2022

Χορεύει και διασκεδάζει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαρούμενη και γεμάτη κέφια παίρνει τη ζωή της πίσω

diaforetiko.gr
Χορεύει και διασκεδάζει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαρούμενη και γεμάτη κέφια παίρνει τη ζωή της πίσω Βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί στην Ίο, μαζί με την καλή της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media […]
09:26 17/08/2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χαμογελά και πάλι – Ξέγνοιαστες στιγμές στην Ίο

in.gr
Με την καλή της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ, διασκεδάζουν και περνούν φανταστικά
23:00 16/08/2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χορεύει ξέφρενα με τις φίλες της και το απολαμβάνει – ΒΙΝΤΕΟ

dete.gr
Με ανεβασμένη διάθεση  η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς στην Ίο. Μαζί της και η Αννίτα Ναθαναήλ.
20:48 16/08/2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο χορός με την Αννίτα Ναθαναήλ στην Ίο

okmag.gr
Στην Ίο παρέα με την καλή της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ περνά αυτές τις ημέρες του Αυγούστου η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν λίγο καιρό μετά την επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι και από τότε είναι αχώριστες. Η Αννίτα Ναθαναήλ της στάθηκε πολύ και τη συνόδεψε και σε δύσκολα ιατρικά ταξίδια στο […] The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο χορός με την Αννίτα Ναθαναήλ στην Ίο appeared first on OK.
09:48 16/08/2022

Αννίτα Ναθαναήλ: Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου ζούσα καθημερινά μέσα σε ένα νοσοκομεί

Newsit
Όσα είπε η Αννίτα Ναθαναήλ για την προσωπική της ζωή… Στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο αγαπημένος της πατέρας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια αλλά και στον τρόπο με τον οποίο τις διαχειρίζεται, αναφέρθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.  Κάποιοι σε έχουν στο μυαλό ... Περισσότερα To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου ζούσα καθημερινά μέσα σε ένα νοσοκομεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:02 12/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load