Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης

14:36 - 16/11/2022

Αναδιάρθρωση έλαβε χώρα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού σε αυτό προστίθεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, μεταξύ άλλων, αλλά και οι Βασίλης Χατζηαποστόλου και Δημήτρης Μουτσάκης. Στον αντίποδα, για προσωπικούς αλλά και τεχνικούς λόγους, αποχωρεί ο Γιώργος Σαββίδης, όπως και οι Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιος και Ευ. Χρυσοχόος (που διατηρεί πλήρως τα καθήκοντά του ως […] The post Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος ο Γιώργος Σαββίδης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νέος αντιπρόεδρος ο Άγγελος Αναστασιάδης

Μία σημαντική αναδιάρθρωση έλαβε χώρα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την οποία προέκυψαν αλλαγές. The post Τέλος ο Γιώργος Σαββίδης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νέος αντιπρόεδρος ο Άγγελος Αναστασιάδης appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης – Εκτός ΔΣ ο Γιώργος Σαββίδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι συγκεκριμένα Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπεύθυνος για το πρότζεκτ του νέου αθλητικού κέντρου. Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ορίστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά Άγγελος Αναστασιάδης μετά την αναδιάρθρωση που έλαβε χώρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι συγκεκριμένα Β’ αντιπρόεδρος, […] The post Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης – Εκτός ΔΣ ο Γιώργος Σαββίδης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»